Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądał ktoś Requiem For Dream Directors Cut?? Czym sie różni wersja reżyserska od normalnej?

wiecie moze jaki film bedze w tym tygodniu w DZIENNIKU??

moze jestem osłem, ale możecie mi powiedzieć, dlaczego nie chce mi sie zmienić zdjęcie w moimm profilu??? (normalnie wchodze na swoja strone, wchodze w ustawienia-->zmień zdjęcia--->pożniej przeglądaj i wybieram obraz a nastepnie klikam zmień i wychodzi ze twwoje zdjęcie zostalo zmienione a jest to samo!!! dlaczego??...

więcej

z jakiego filmu pochodzi ponizszy screen??

http://img136.imageshack.us/img136/446/wrarfaewrmv6.jpg

Szukam zdjęć Scarlett Johansson z czasopisma Vanity Fair. czy ktoś mógłby mi pomóc je znaleźć, albo przesłać jeśli je ma?

POSZUKUJE TEGO FILMU ,CZY KTOS MI MOZE POMÓC W JAKI SPOSÓB MOZNA GO ZDOBYĆ ?

Wymieniajcie tytuły Hollywodzkich filmów jakie były krecone w Polsce. Zna Ktos taki?

czy ktos moze mi pomoc - film chyba angielski, policjant (?) wnika w srodowisko kiboli/ huliganow zeby ich rozpracowac ale pomalu mu sie odkreca i staje sie jednym z nich. wiem ze to dosc ogolnikowe ale tylko tyle pamietam, cos mi sie kojarzy ze gral sean bean albo moze ray winstone? film mniej wiecej sprzed 10 lat...

jak nazywa sie film w którym grał jean paul belmondo<...>?

-komedia
-wcielił się w rolę pisarza i książkowego bohatera
-książkowy bohater był super agentem (coś w tym rodzaju)
-akcje w filmie były zabawne i groteskowe
-txty jakie pamietam to np;po tym jak pisarzowi popsuła sie maszyna do pisania nie mógł...

Kochani, jaki tytuł ma ten film: kobieta jedzie samochodem (stoi w korku) i rozmawia ze swoją starszą córką o przygotowaniach do urodzin młodszej siostry. Nagle słyszy po drugiej stronie słuchawki krzyki.. Dziewczyna została zamordowana.. Zrozpaczona matka szuka mordercy..