Poszukuję filmu "Osiemnaście" wyreżyserowanego przez Przemka Młyńczyka. Mam nadzieję, że jakoś mi pomożecie :)
Poszukuje filmów z wizerunkeim bibliotekarza, biblioteki albo z książką jako głównym tematem....Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc:)
Jestem teraz w trakcie przypominania sobie wszystkich filmów z dzieciństwa, niektóre pamiętam jak przez mgłę... może ktoś zdoła mi pomóc... jedyne co pamiętam z filmu to to, że chyba była to komedia z lat 90tych czy 80tych opowiadała chyba o dwóch kumplach, rockowcach, którzy przyjaźnili się ze śmiercią... jak ktoś ma...
więcejMała dziewczynka nie wraca długo od sąsiadów, chociaż jak się okazuje, do domu powinna dotrzeć już dawno. Zaniepokojona matka zawiadamia policję. W tym czasie dziecko staje w progu - wystraszone i brudne. Udało się jej uciec z samochodu, którym porwał ją ojciec koleżanki ze szkoły, pracujący jako woźny. Na jego winę...
więcejjaki film z udziałem Normana Reedus'a jest Waszym zdaniem najlepszy? Chce zrobić niepodzianke kumpeli na urodziny i nagrac kilka filmów wyżej wymienionego aktora (ona go uwielbia), a ja nie bardzo sie orientuje w jego filmografii więc BłAGAM pomóżcie ;) z góry dzięki.