chodzi o film w ktorym gral alec baldwin polski tytul o bylo chyba hawana .... choc pod tym tytulem nigdzie tego nie ma jedno wiem napewno wszystko dzialo sie w rytm kubanskiego jazzu i o to mi glownie chodzi z gory dzieki
Wczoraj o 22.30 byłem na przedpremierze.
To na co czekaliśmy od zeszłego roku.
Czy było warto? Według mnie tak. Trzecia część jest lepsza od drugiej i nie tylko ze względu na świetne efekty ze studia IL&M.
Nie będziecie zawiedzeni,a jeśli będziecie to, pamiętajcie że to już ostatnia część cyklu...a może nie....
Niedlugo ma wejsc na ekrany film z Ericiem Robertsem "Contamination", choc nie bardzo wiem kiedy, moze juz sie ukazal. Zwolennikow tego aktora i rodzaju filmu odsylam do www.rgiproductions.com Ciekawa jestem tego filmu, z trailerow trudno mi sie zorientowac, moze byc straszny kicz, ale moze tez byc ciekawie sfilmowana...
więcejŚwietny film:) Zapadający w pamięć antybohaterowie, genialny klimat i otoczka, jednym słowem rewelacja:) Troszkę się już niestety zestarzał (starość nie radość:D), ale mimo to jest doskonały. Wszystkim gorąco polecam. Ja dałem 9/10 i wrzuciłem go sobię do ulubionych:) Pozdrawiam zarówno moich krytyków jak i...
czy ktoś może zna filmy o nastolatkach i ich prawdziwym życiu chodzi mi o coś podobnego do trzynastki i nastolatek lubie mroczne filmy i chodzi mi o coś co jest zwiazane z ich głupim zachowaniem z góry dzieki :D
Od bardzo dawna nie daje mi ten film spokoju...Pamiętam jedynie, że jakiś chłpiec (możliwe, że był on po jakimś wypadku, czy coś) trafia do miasteczka, którego kompletnie nie zna, nie jest niemową lecz mieszkańcy biorą go za niemego, bo ze strachu nic nie mówi...Pamiętam jeszcze, że pod koniec filmu była scena na sali...
więcejJestem fanem europejskiej trylogii Larsa von Triera. Udało mi się w końcu zakupić jego "Europe", za ok. 40 zł. Po jakimś czasie okazało się, że ten sam film był dostępny z Dziennikiem za 6 zł. Uważam, że zrobiono ze mnie przysłowiowego jelenia. Zagranie dystrybutora było, moim zdaniem, nie fair. Jeżeli macie podobne...
więcejwitam , poszukuje tytułu filmu na faktach autentycznych , w którym była opowiedziana historia chłopca którego rodzice sie rozwiedli , i ojciec pewnego razu zabrał go na wakacje . Na tym wyjeździe , ten ojciec podpala pokój w którym spi ten jego syn... później jest scena jak ojca wsadzaja do pierdla . Pamietam , ze na...
więcej