Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...............jaki film pojawi się jutro z Gazetą??...............z góry dziękuję za odpowiedź :)

Witam, szukam b. starego, czarno-bialego, amerykanskiego filmu o koniu "Figura",wyswietlanego, chyba w latach 80, w polskiej tv (kino familijne) pod tym samym tytulem. Rzecz jest o pieknym, nieduzym karym koniku na pozor zwyklym, (chyba w przeznaczeniu mial byc uzywany jako pociagowy, o ile dobrze pamietam). Jest...

Poszukuje tytułów filmów:
1) Miecze go nie trafiły, ale ciężary zmiażdżyły.
2) Chustkę zabitej z ręki wypuścił w mękach konając.
3) Z zawodu pijak, na dworcu list trzymał się rozmazujący.
4) Na oko nie widział, ale z galopu w biało-czerwonych barwach zrezygnować nie chciał.

z góry dzieki za pomoc :)

Szukam filmu familijnego o takiej małpie która w czasie jakiejś ucieczki ląduje gdzies chyba na alasce, tam poznaje małą dziewczynke, która przez jakiś czas ukrywa zwierzaka w domu w tajemnicy przed wszystkimi. Dziewczynka ma brata, który gra w drużynie hokejowej (drużyna od wieków przegrywała każdy mecz)aż w końcu do...

więcej

Hot Wheels:Acceleracers? Jeżeli nie-GORĄCO POLECAM!!! Mam nadzieję, że się wam spodoba-oceniajcie go na tym temacie!

Znowu chciałbym spytać, czy ktoś nie kojarzy pewnego filmu, otoż tak:
Bohaterem jest czarnoskory bezdomny, któremu w życiu się nie powodzi. Gdy probuje chyba wpaść pod ciezarówkę, w ostatniej chwili wyciąga go pewien człowiek, ktory rozdaje obiady bezdomnym.
Zaprasza go na wspólną wyprawę do domu w lesie, ktory ma z...

więcej

Tak jak wielu innych forumowiczów ja takżę poszukuję filmu. Był to horror, który dawno temu wyemitowała "jedynka" w piątkowy wieczór. Film dotyczył tematyki zombi. Dwóch policjantów prowadziło dochodzenie w tej prawie. Jeden z nich został zabity i także stał sie zombiakiem. Obaj policjancji musieli więc walczyć nie...

Gwałt zostaje dokonany na cmentarzu, więc bohaterka chodzi po cmentarzach i naraża się na niebezpieczeństwo, zeby znaleźć tego faceta, w końcu znajduje go po zapachu, to pracownik zoo, i tak się film kończy, stają naprzeciwko siebie, film widziałam kilkanaście lat temu i zapamiętałam jako Hiszpański, ale w Hiszpańskich...

więcej

Takie małe odwrócenie. Co o tym myślicie? Może "Urodzeni mordercy"? Moze jakieś pozytywne przykłady?