Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu katastroficznego. Leci sobie samolot i w tym samym czasie zostaje wystrzelona rakieta. Zeby uniknac zderzenia samolot odbija ale niestety wylatuje w kosmos. Ludzie na ziemi kombinuja jak sprowadzic go z powrotem na ziemie. Po wielu nieudanych probach i smierci wielu czlonkow zalogi wylatuje do nich prom...

więcej

Może znacie jakieś utwory pochodzące z gry lub filmu Silent Hill, które posiadają wokal ? Proszę podajcie tytuł i wykonwacę.

Poszukuję filmów produkcji niemieckiej. Jeśli ktoś takowe posiada i jest zainteresowany wymianą, to proszę o kontakt na zetakpowiem@tlen.pl

Szukam filmu, a dokładniej komedii. Film opowiadał o tym jak Bóg zchodzi na Ziemie w poszkiwaniu swojego następcy, ponieważ kończy mu się kadencja. Czy ktoś zna może tytuł tego filmu?

Nie wiem jak Wy ale ja już pędzę do kiosku!!! juhuu!

czy ktoś wie gdzie można kupić rzekę bez powrotu

irak, wykopaliska. 14 archeologow odnalazlo w gorach bardzo dluga jaskinie. wchodza do niej. juz na poczatku jeden z nich odnajduje maly posazek. slyszac krzyk , uciekaja, chcac wrocic nastepnego dnia . juz nastepnego dnia znajduja namiot jednego z nich caly we krwi. jak sie dowiaduja z posazku , ginac beda w...

Poszukuje filmu który nieraz byl w TV, opowiadał on o jakiejś rodzinie która wyruszyła w kosmos, ale rozbila sie na obcej planecie przez sabotaz robota, był tam mały chłopiec który spotkał sibie w przyszłości, na planecie była pętla czasu czy coś takiego.

szukam horroru, którego zwiastun z pare lat temu widziałam - może ktoś kojarzy : chłopak mówił do dziewczynki, że ay przestać się bać muusi zamknąć oczy i policzyć do 6 ( czy 10 ), a ona spytała - a co będzie potem ?
i jak na statusie liczono do tch, załóżmy 6, między liczeniem były pokazywane sceny straszne z tegoż...

więcej

J.W.