Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem jak wy ale ja się po prostu rozpływam normalnie jak oglądam mknącego, po ulicach San Francisco, Ford'a Mustanga ponad 110 mph w Bullicie (ten bulgoczący pomruk silnika to muzyka dla mych uszu)czy Dodge'a Challenger'a w Vanishin point. Pomyślałem, że muszę zobaczyć 'Gone in sixty seconds' bo tam nacieszę oczy...

więcej

jeśli mógłby mi ktoś podać wszystkie tytuły filmów, jakie do tej pory pojawiły się w Dzienniku Zachodnim- byłabym wdzięczna. Szukałam w internecie, znalazłam tylko z Wyborczej.

czy wie ktoś jak nazywa się piosenka która leci w filmie "The Football Factory" w dyskotece ? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Mam nadzieje że wkrótce pokaże się na ekranach kin ten film.....a i nie radze śćiągać z internetu tego filmu ponieważ niektóre z nich to poprostu nie ten film a i z tego co słyszałem film jest zarąbisty a wy jak sądzicie??

a teraz co o nim wiem:

ostatni raz leciał na TVP2 dość dawno, jego scenariusz jest podobny do filmu "Trop", kobieta podczas snu zostaje zastrzelona i na dodatek każdy na statku (?) moógłby ją zabić. wiem że chyba grał tam aktor, który w filmie "kochany urwis" grał 'dużego bena'. myslę że łapiecie.

a przy okazji,...

więcej

Mam pewną sprawę. Mam do zrobienia zadanie domowe z polskiego. Otóż mam wybrać aktorów którzy mogliby zagrać romea i julię. Mogą być polscy, zagraniczni, żyjący, nieżyjący, ale nie moga to być takie osoby które grały już te role. Ich charaktery muszą odpowiadać charakterom romea i julii. Prosze o pomoc.

użytkownik usunięty

Film Jonkajtysa "Arka" wtgrał najwięszy festiwal animacji komputerowej "Siddgraph"!!!

dawno go ogladalam,ale pamietam,ze jest rewelacyjny!
typowe brytyjskie poczucie humoru; dwie starsze(ok,30- 40lat)kolezanki,ktore czesto sobie uzywaja(chodzi o alkohol,nawet narkotyki;itp.)jedna mieszka z corka dziewica i swoja matka,pracuje w jakims biurze;
druga starsza panna- czesto nawiedza te pierwsza w...

miejsce akcji: Afganistan. Mały chłopiec podróżuje ze swoim dziadkiem przez
zniszczony wojną kraj. Chłopiec jest głuchoniemy i uważa, że ludzie których mowy nie słyszy zostali tej mowy pozbawieni przez czołgi. Z góry dzieki za pomoc

Zalążek listy na moim blogu. Podawajcie więcej propozycji. Pozdr.