prosze pomózcie mi znależć tytuł tego filmu
wiem tylko że ten film jest o chłopaku co jezdzi zielonym ścigaczem i ma włosy czrno białe z róznymi wzorkami, a dziewczyna jezdzi konno. i jeszcze pamietam ze jest jakaś scena na drewnianych fundametach.
Znacie jakieś fajne filmy godne uwagi?! Chodzi mi o takie raczej psychologiczne. Hmmm? Macie jakieś propozycje?? Prosze pisać...
Chodzi mi o najbliższe dni (ale niekoniecznie). Może w tv lecą jakies fajne anime, bede wdzięczna za namiary!!! Dzięki!!!
Jutro zostanie wyemitowany serial BBC Sea Monsters: A Walking with Dinosaurs Trilogy
http://www.filmweb.pl/Sea+Monsters++A+Walking+with+Dinosaurs+Trilogy+2003+o+film ie,Film,id=262328
Polecam.
prosze pomóżcie mi znaleźć film!!!!!!!
wiem tylko że ten film jest o chłopaku co jezdzi zielonym ścigaczem i ma włosy czrno białe z róznymi wzorkami, a dziewczyna jezdzi konno. i jeszcze pamietam ze jest jakaś scena na drewnianych fundametach.
Tak przy okazji premiery Final Fantasy 7 - Advent Children :) .....
Mam wielka prośbę. Poszukuję zwiastunów do gier kture są zrobione w sposób filmowy i z rozmachem. Nie chodzi mi o zwiastuny z animacjami prosto z gry ale ze zrobiona animacją specjalnie na potrzeby zwiastunu. Chodzi o coś w stylu Warhammer - Mark of...