Mlode malzenstwo ma kilkuletniego synka ktory nagle zapda na autyzm, rodzice nie mgoe sie z tym pogodzic i szukaja wszlekiego sposobu zeby go wydostac z tego swita w ktorym teraz sie znajduje w konu udaje im sie zrobic jakies postepy, ale nikt im nie wierzy... fil lecial bardzo dawno temu jakos na pocztku lat 90...
Witam, szukam filmów pasującej do mojej prezentacji maturalnej: Motyw nieszczęśliwej miłości. Z góry mówię, że "Titanic" i "Romeo i Julia" nie pasują :P, bardziej coś w stylu "Cierpienia młodego Wertera" lub " Giaura". Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mam pytanie czy ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki która leci z odcinku 13 Sezonu 3. Wiem ze w polsce nie ma jeszcze 3 sezonu ale może już ktoś oglądał ten odcinek. Tak czy siak chodzi mi dokładnie o piosenke ktora leci w radiu i którą Logan zadedykował Veronice. tak dokładnie to jest gdzieś około w 30 minucie filmu....
więcej
Ciekawi mnie na jakie przygotowywane nowe filmy lub pomysły na nowe produkcje czekacie najbardziej? Można tutaj podać także filmy, które są już zrealizowane , a czekają jedynie na moment premiery w Polsce.Ilość dowolna.
Oto moje typy:
1."Zodiac" reż. David Fincher
2.Indiana Jones IV reż. Steven Spielberg
3.The...
witam, poszukuje jakiś filmów (oczywiście dobrych) o piłce nożnej. z góry dziekuje za pomoc, jak napiszecie tytul to dopiszcie co w nim jest godnego uwagi. Pozdro
Mam wielką prośbę. Proszę aby ktoś z Was powiedział mi co to jest za film. Oglądałem go jakieś 15 lat temu. Bardzo mi sie wtedy podobał i bardzo chętnie bym go teraz zobaczył. Film opowiada o jakimś arystokracie, który ma w swoim domu swój portret dużych rozmiarów. Gdy właściciel obrazu popełniał jakąś zbrodnię...