Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

zaintrygował mnie fragment don juana w broken flowers. czy kots orientuje sie moze z ktorego roku to fil. chcialabym go zobaczyc w calosci. z gory dziekuje:]

ja bardzo lubie weroniken mars bo jest tam fajny aktor,ale leci niestety zbyt wcześnie i jestem wtedy w szkole.

waszym zdaniem młodizeżowych ;) Pozdro;* odp proszee

o informacje na temat zakupu filmu OSHIN.Jezeli ktokolwiek wie,gdzie moglabym kupic ten film i udzieli mi informacji,bede bardzo wdzieczna.Z gory dziekuje.

........A.I. Sztuczna Inteligencja S. Spielberga. Który film Spielberga najbardziej się wam podobał?

Jak dla mnie to:
>Zakochany bez pamięci
>Memento
>Vanilla Sky
>Truman Show
>Szósty Zmysł
Cube ( sam pomysł bo w moim subiektywnym odczuciu wykonanie było b. kiepskie )
>Pulp Fiction

Polski film z lat 80tych chyba, o duchach. Pamietam scene jak koles widzi u siebie w pokoju straszydlo szperacjace w kurtkach. Mialo czerwone albo kolorowe włosy. Kojarzy ktos cos takiego? Dzieki.

hej szukam tytuł filmu. jest on o facecie ssstrasznie zakochany w jedej lasce i o diable pod postacia ostrej dupci. i ten facet sprzedaje diabłu swoja dusze w zamian za 6 czy 7 zyczen. tymi zyczeniami chce zdobyc laske w której się zakochal ale za kazdym razem diabeł/diablica robi sobie z niego jaja,np mial byc...

Wpisujcie swoje opinie na temat obydwu filmów. Który lepszy? Według mnie zdecydowanie Prestiż.

W swięta w TVN Siedem - film GIGANT z B.Pitt i A.Hoppkins "JOE BLACK"
Gorąco polecam