Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Wymieńcie pod spodem tytuły filmów, które waszym zdaniem NIEPOWINNY mieć na FW średniej powyżej ósemki.

Moje typy:

Cool as Ice http://www.filmweb.pl/Mi%c5%82o%c5%9b%c4%87+w+rytmie+Rap+1991+o+filmie,Film,id=4 677

Resident Evil
http://resident.evil.filmweb.pl/

Kroniki...

Szuma filmy który nie poamietam jak sie nazywal ale, w nim gladiatorzy zbuntowali się i stoworzyli opor rzymowi, po czasie stworzyli wielka armie

Hej!
Szukam tytułu filmu, który w mojej pamięci pozostawił następujące ślady:

- prawdopodobnie z lat 80
- film produkcji Tajwan / Hong Kong lub coś w tym stylu
- film bardziej przygodowy, niż SF
- główny bohater rozwiązuje jakąś zagadkę, bądź szuka jakiegoś skarbu
- gdy odnajduje skarb, okazuje się, że...

więcej

jaki film jest dzisiaj dodany do Gazety Wyborczej?

I nie chodzi mi o sceny, które wywołują konwulsję ze względu na swoją brutalność czy też wyjątkowo szczegółowe przedstawienie ludzkiej anatomii. Chodzi o te, których oglądanie wywołuje w was za każdym razem takie dziwne uczucie: serce bije szybciej, gęsia skórka, dreszcze, chęć krzyku mimo braku przerażenia.

U...

Mam nadzieje, że nie było jeszcze takiego tematu, ale cóż najwyżej dostane słowa krytyki, tak, jak to zwykle bywa...A więc. Jaka jest wasza ulubiona scena z filmu lub serialu? Ja uwielbiam scene z fimu "Żyć szybko, umierać młodo", gdy panna wysyłająca liściki do Sean'a podcina sobie żyły i leży w wannie pełnej...

w ktorych wszystko wyjasnia sie dopiero na koncu, takich ktore trzymaja w napieciu, nie wiadomo co jest grane dopiero na koniec wszystko jest oczywiste!!! Filmow takich jak np. Unknown albo teoria chaosu.....
Prosze o pomoc...
POZDRAWIAM

witam, szukam filmów , w których ukazana jest wizja przyszłości świata do mojej pracy maturalnej. na razie myślałam o "raporcie mniejszości", "equilibrium" i "pojutrze"...
może mi ktoś coś poradzić?

Zastanawia mnie fakt, że tak niewiele wiadomo o tym filmie, a przecież scenariusz oparty został na wspaniałej powieści Mario Puzo.Obsadę ma znakomitą, reżyser Neil Jordan jest dosyć znanym twórcą, a muzykę skomponował sam Eliott Goldenthal.Bardzo czekam na ta pozycję aż pojawi się w kinie lub chociaż w sieci.Jeżeli wie...

więcej

Cze chciałbym zrobić mały ranking na temat najtrudniejszego filmu, nie chodzi mi o beznadziejne filmy gdzie jest zero przesłania. Ja podaje dwa moje typy na początek: pułapka i 21 gramów. A wsze...