Ten kto bedzie znal tytul tego filmu bedzie naprawde nie do zdarcia.
Film ma ponad 18lat, sensacja-fantastyk.
Faceta rzuca od czasu do czasu do II wojny swiatowej, nigdy nie wie kiedy go rzuci i kiedy wroci.
Powiedzial komus o tym i ten koles go uzbroił po zęby, czekał ale mu sie znudziło i sie zaczął golić i wtedy...
który leciał ostatnio na tvp 1 , akcja filmu dzieje sie w zakładzie dla psychicznie chorych, pewna pani doktor ucieka ze sprzątaczem (chyba to był sprzątacz albo inny świr:P )przed takim pierdolnie wysokim i grubym gościem (z tego zakładu było jedno wyjście i ten pierdolny koleś pilnował tego wyjść) w końcu udaje sie...
więcejChodzi mi o film z początku lat 90 lub końcówki 80. Jest on o robocie, że niby gdzieś na jakiejś pustyni była jakaś baza i tam się coś porobiło, że ludzi w tej bazie sprawdzali między sobą kto jest cyborgiem czy robotem, nakłówając sobie palec i jeśli wypłyneła taka czarna maż to to był robot i okazało się że tam ktoś...
więcejChodzi mi o film z początku lat 90 lub końcówki 80. Jest on o robocie, że niby gdzieś na jakiejś pustyni była jakaś baza i tam się coś porobiło, że ludzi w tej bazie sprawdzali między sobą kto jest cyborgiem czy robotem, nakłówając sobie palec i jeśli wypłyneła taka czarna maż to to był robot i okazało się że tam ktoś...
więcejNa przykładzie ?Milczenia Owiec?. MO trzyma w napięciu, film nie jest przewidywalny. Jeśli coś wam się jeszcze nasunie, będę wdzieczna.
....jaki film wojenny najbardziej utkwił wam w pamięci? Wpisujcie tytuły filmów i co o nich sądzicie. Mnie najbardziej podobał się "Szeregowiec Ryan" i "Pluton"...............