Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ten kto bedzie znal tytul tego filmu bedzie naprawde nie do zdarcia.
Film ma ponad 18lat, sensacja-fantastyk.
Faceta rzuca od czasu do czasu do II wojny swiatowej, nigdy nie wie kiedy go rzuci i kiedy wroci.
Powiedzial komus o tym i ten koles go uzbroił po zęby, czekał ale mu sie znudziło i sie zaczął golić i wtedy...

więcej

który leciał ostatnio na tvp 1 , akcja filmu dzieje sie w zakładzie dla psychicznie chorych, pewna pani doktor ucieka ze sprzątaczem (chyba to był sprzątacz albo inny świr:P )przed takim pierdolnie wysokim i grubym gościem (z tego zakładu było jedno wyjście i ten pierdolny koleś pilnował tego wyjść) w końcu udaje sie...

więcej

Siema zna ktoś może filmy podobne do takich jak dziewczyny z druzyny (1,2,3) ??

Jaki film warto obejrzeć?? Tylko taki naprawde dobry film:))Poradzcie coś:)

Chodzi mi o film z początku lat 90 lub końcówki 80. Jest on o robocie, że niby gdzieś na jakiejś pustyni była jakaś baza i tam się coś porobiło, że ludzi w tej bazie sprawdzali między sobą kto jest cyborgiem czy robotem, nakłówając sobie palec i jeśli wypłyneła taka czarna maż to to był robot i okazało się że tam ktoś...

więcej

Chodzi mi o film z początku lat 90 lub końcówki 80. Jest on o robocie, że niby gdzieś na jakiejś pustyni była jakaś baza i tam się coś porobiło, że ludzi w tej bazie sprawdzali między sobą kto jest cyborgiem czy robotem, nakłówając sobie palec i jeśli wypłyneła taka czarna maż to to był robot i okazało się że tam ktoś...

więcej

Na przykładzie ?Milczenia Owiec?. MO trzyma w napięciu, film nie jest przewidywalny. Jeśli coś wam się jeszcze nasunie, będę wdzieczna.

.........wpisujcie, który film jest lepszy......

....jaki film wojenny najbardziej utkwił wam w pamięci? Wpisujcie tytuły filmów i co o nich sądzicie. Mnie najbardziej podobał się "Szeregowiec Ryan" i "Pluton"...............

Mam propozycję. Zapraszam tych, co widzieli film "Les Diables" do wymyślania polskiego tytułu. Najlepiej będzie, jeśli będzie to tłumaczenie kontekstowe. Ja uważam, że polski tytuł powinien brzmieć "Udręka z piekła rodem". Teraz wy podawajcie swoje propozycje.