Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam! poszukuje filmu "wakacje w sloncu". bylbym wdzieczny za jakis link z tym filmem:)
pozdrawiam!

użytkownik usunięty

chciałbym żebyście podzielili się opiniami na temat tego filmu i czy polecacie obejrzenia go, bo mam zamiar ściągać go, a po komentarzach na forum filmu nie jestem pewny. a ocena wskazuje, że film jest 'niezły'. czekam na wasze komentarze x]

Hej
czy ktoś może polecić jakieś dobre filmy (oprócz "JFK" i "13 dni"), których akcja dzieje się w okresie zimnej wojny i które dotyczą rywalizacji USA vs ZSRR? Byłbym wdzięczny, bo to temat, który mnie bardzo interesuje.
dzięki:)

Witam!
Poszukuję filmu lub jego dokladnego tytulu. Film o załodze radzieckiego czołgu zagubionego w Afganistanie, podczas interwencji militarnej. Ekipa odłącza się od dywizji i gubi na terenie pustyni. Film sensacyjny - thriller. Dziękuję za każdą pomoc!
Pozdrawiam
Grzegorz Polewicz.

użytkownik usunięty

Niesamowite arcydzieło amerykańskiej kinematografii a żadna ze stacji TV nie emituje go od bardzo dawna , może wie ktoś czemu ? Przecież film zgarnął statuetkę Oscara za najlepszy film , gra tam dówjka rewelacyjnych aktorów i własnie kiedy po raz ostatni film był emitowany i na jakim kanale , oglądałem go ale w...

witam, mam gużą prosbę do ludków, którzy posiadaja dokładną recenzję takich filmów jak:"Ostatni Samuraj","Krzyżacy","Władca pierścieni-Powrót króla","Potop" i "Troja" żeby podesłali mi to na maila-pulowiec@o2.pl.Jest mi to potrzebne do pracy maturalnej.Mój piękny temat to "Sceny batalistyczne ukazane w literaturze,...

użytkownik usunięty

bardziej przyciągają was komedia polskie czy typowo amerykańskie.? 'kiler' czy 'american pie' ( tak dla porównania :] ). ja i przy tych i przy tych dobrze się bawię.

Temat dotyczy tego co jest napisane w tytule.Czyli na tym dziale mozecie wpisywać tytuły swoich ulubionych komedii.Pozdrawiam

Mam pytanie dotyczące filmów. Jezeli mamy do czynienia z taką sytuacją ze załóżmy w poniedziałek leci jakis film na Polsacie ale ja nie moge go obejrzeć bo np. film leci za późno/ktoś inny ogląda telewizor u mnie w domu (tym samym inny kanał) albo po prostu nie mam czasu. To czy pozniej jak sciagne sobie ten film i...

Chodzi mi o piosenki ktore leca w tym filmie jesli ktos ma to prosze podac tytulu z gory dziekuje!