Zakochałam sie w tym filmie... Moze dlatego, ze kocham zwierzeta ale naprawde mi sie podoba. Muzyka jest swietna. Powiedzcie co sadzicie o tym http://www.youtube.com/watch?v=4oNHmEwZQ-o film niezyjacego już Juliana Antoniszczaka
dla mnie najwazniejsze sa dwa
1) Przyjaciele
i 2) Prison Break
a wasze? co najbardziej lubicie ogladac?
hejka poszukuje tytul filmu, ktory ogladalam bardzo dawno temu. Wydaje mi sie, ze film ten jest z konca lat 80, byla to opowiesc o dziewczynie ktora mieszkala w szkole dla panienek, o ile sie nie mylę, byl to mozliwe nawet, ze bylo to cos w rodzaju zakonu. Dziewczyna ta zakochala sie w chlopaku z meskiej szkoly i...
Film widziałem w latach 80 w telewizji w kinie nocnym:). Fabułę pamiętam jak przez mgłę, film zrobił na mnie duże wrażenie. Był to film amerykański, chyba czarno biały, akcja filmu dzieje się w pustynnej okolicy. Bohaterami są ojciec (farmer) i nastoletni syn. W okolicy ich zamieszkania były jakieś eksperymenty...
Siemka. Oglądałam jakiś czas temu film u koleżanki. Chodzilo o to, że mloda kobieta opiekowala sie takimi dziecmi w ich domu. Caly czas dzwonil telefon (nieznajomy numer) i wypytywal o samopoczucie dzieci. Kobieta myslala, ze to rodzice dzieci, ale okazalo sie, ze nie jest to nikt z opiekunow, a mezczyzna, ktory...
Fantastyk, horror - chodzi o kamienie, trzeba je zdobyc wszystkie glowna role gra taki blondyn, film jest pare czesciowy. blondyn jest z piekla chyba, nie moze wziasc kamieni sila, musza mu je dac. w jednej czesci ucieka na bosaka i wbijaja gwozdzie w jego slady.
Kobieta ma salon mody przychodzi do niej po kamien,...
do konca nie pamietam szczegolow w filmie ale chodzilo mniej wiecej o to:
film czesto byl nadawany w tv:
chłpoaka potracił samachód w wyniku czego musieli mu wyciąć czaszkę i chodził przez cały film w scpecjalnym kasku aby nie uszkodzic mózgu. Spora czesc filmu dziala sie w sondzie, poniewaz toczyl sie proces...
witam... poszukuję komedii z 1984r pod tytułem "w górę rzeki" w wersji podejrzewam tylko na vhs.. proszę o pomoc..