Pytałem w temacie z filmem ale nikt mi nie odpowidział, wiec zapytam i tutaj. Czy ktos moze ni powiedziec czy zakonczenie nowej wersji filmu Kult jest takie samo jak w starej ??
Potrzebuje pilnie filmów (niekoniecznie pełnometrażowych), zdjęć, linków o tematyce destrukcyjnego działania człowieka - czyli efekty kwasnych deszczy, wysypiska śmieci, wycieki ropy, handel zwierzętami. Ciężko mi cokolwiek znależć a jest mi to bardzo potrzebne. Temat przykry jednak mam nadzieje, że pomożecie choć...
Przyznam, że kieruje mną i przemawia przeze mnie egoizm w czystej postaci;). Prościej rzecz ujmując, potrzebuje Waszej pomocy. Mam w planach pracę magisterską na temat twórczości Bertolucciego. Z miłą chęcią poczytam wasze opinie na temat tego reżysera. Poszukuje również informacji o tym gdzie mogę znaleźć filmy, jaką...
więcejMoże mi ktoś udzielić informacji, jaki film będzie dołączony w tym tygodniu (16 marca) do GW? Z góry serdeczne dzięki...
Po kolejnym oryginalnym przetłumaczeniu tytułu filmu(Half Nelson) wymieniam kilka najlepszych:
Wibrujący Seks (Dirty Dancing)
Miasto Gniewu (Crash)
Szkolny Chwyt (Half Nelson)
Narkomani (Panic in the Needle Park)
Przerwana Lekcja Muzyki (Girl, Interrupted)
SEXiPISTOLS (Bandidas)
W Rytmie Hip-Hopu (Save the...
Był ktoś na tym w kinie?? Jak tak to wezcie mi cos napiszie na ten temat,bo wybieram sie do kina,ale nie wiem czy na to warto:)Buzka
Pisze właśnie pracę z socjologi na temat wpływu filmów na życie ludzi. Chodzi mi o powstałe mody (np. noszenie płaszczy po matrixie) czy zachowania. Bardzo proszę o pomoc. Napiszcie jaki film i jak odmienił wasze życie. Mam nadzieje, że pomożecie.
Stargate Atlantis (2004)
Co sądzicie na temat tego srjalu Stargate Atlantis (2004) Jest dopiero 1-sezon, całkiem fajnie zrobiony : )
zAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSACH: SCENARIUSZOWYM I FOTOGRAFICZNYM. SPRAWDŹ TROPSPORT.PL!!!
Pomozcie... widzialam smieszna komedie o trzech kosmicznych gejach ktorzy zostali wytypowani do uratowania swiata przed zagłada... parodia star trec, gwiezdnych wojem... cos w stylu kosmicznych jaj... bohaterzy podrozowali w czasie na kanapie... bylabym wdzieczna za jaka kolwiek pomoc w identyfikacji tego filmu...