Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, czy można korzystać ze zdjęć z waszych galerii? Kopiować je? Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. as

Proszę o pomoc w identyfikacji pewnego filmu. Film był produkcji zagranicznej. Emitowany był w TVP okolo 15 lat temu (nie wiem czy były potem jakies powtórki). Tematem filmu jest wojna chłopska w Niemczech albo jakies inne powstane chłopskie, czasy XVI - XVII wiek. Fabuła wygląda mniej wiecej tak ze w wiosce zatrzymuje...

więcej

Dla mnie taki proceder jest bez sensu bo użytkownik takiego bloga może w każdej chwili sobie albo usunąć bloga albo zmienić jego temat. W tym przypadku:
http://szkola.uczuc.filmweb.pl/FilmUpdate?id=33295&contrib.type=5 mało który blog bezpośrednio jest o tym filmie (choć może kiedyś był). Co o tym sądzicie?

... wole o tym nie mysleć :P

zawsze pozostaje nam teatr, choc to nie to samo :)

Witam!
Poszukuję filmów (książki również mile widziane) z tak zwanej tworczosci postapokaliptycznej,czyli dziejacych sie po zagładzie nuklearnej lub innej katastrofie...
Z góry dzięki za pomoc:)

Mam prośbe, może ktoś wie jaki film był w megahicie w Polsacie 12 lutego 2007 roku
był bym z tego bardzo wdzięczny
z góry thanks

Witam. Mam prosbe. Chcialbym sie dowiedziec jaki jest tytul filmu o nastepujacej fabule.

Rzecz sie dzieje w jakims miasteczku gdy nagle do malej szoly wpada banda zamaskowanych porywaczy. Pamietam ze jeden badz kilku mialo maske KACZORA* Porwali ucziow z tej szkoly i nauczycielke. Przetrzymywali ich w jakims lesie...

więcej

Denerwuje mnie to ze w jeden weekend na roznych kanalach puszcza kilka wartych obejrzenia filmow i nie moge sie zdecydowac co ogladac wiec kraze miedzy trzema kanalami a w inny weekend zupelnie nie leci nic ciekawego...mozna zwariowac..Przezywacie to samo??

Ludziska, przesyłajcie to do swoich znajomych i jeszcze dalej, to nie prośba o kaskę tylko wydarzenie kulturalne. Moc z Wami.
Trwają przygotowania do Festiwalu, zapraszamy do współpracy inne stowarzyszenia, ludzi kultury i sztuki, firmy oraz osoby, które chcą pomóc np: w zorganizowaniu imprezy towarzyszącej....

Na czym ostatnio byliscie w kinie, napiszcie co sądzicie od danym filmie i czy polecacie! Zapraszam i pozdrawiam!