hej, czy ktoś mógłby ocenić mój gust który tyczy się filmów tylko szczerze odpowiedzi oczekuje na blogu dzięki z góry
Hej, czy u was też opóźnione jest pojawienie się w kioskach marcowego "Filmu", czy tylko wschodnia ściana (a w każdym razie Łuków i Lublin) są tak zapóźnione?
W każdym roku pojawia się pewna liczba filmów sci-fi, sprzydałoby się policzyć ile ich wypada na rok 2007 i jakie to będą filmy, moje pierwsze o jakich wiem to:
1.Spider-man 3
2.Sunshine
3.Next
Piszcie o jakich wiecie (na rok 2007).
chyba francuski, dzieje sie tak w okolicach wojen napoleonskich ,tez chyba. do dworku przybywa jakis batalion i go zajmuje, w dworku chyba jakichs szlachcic z dwiema corkami. dowodca batalionu strasznie leci na glowna bohaterke, niestety jej mlodsza siostra tez sie zakochuje w dowodcy, wiec nie wiem w sumie...
kiedys z rok lub dwa lata temu na niemieckiej MTV lub Vivie widziałem zwiastun filmu z tego co zdążyłem zrozumieć o 2 kolegach, którzy (nie wiem jakim trafem) trafili do szkoły katolickiej(?) dla dziewcząt. Widziałem scene jak jeden z nich wkręcał w bibloitece dziewczynie, że był wolontariuszem i opiekował się chorą...
więcejfacet żyje w domku nad oceanem. Pewnego dnia poznaje bardzo atrakcyjną( zakręconą trochę)kobietę(która wyłania się z oceanu). Okazuje się ,iż niewiasta ta jest przedstawicielem innej cywilizacji(o ile pamiętam).Ich znajomość trwa kilka tygodni, i kończy się nagle, gdy kobieta wraca tam skąd przybyła(oczywiście do...