Film dokumentalny opowiadał o losach 3 mężczyzn, którzy wyjechali "za chlebem" do Irlandi.Opowiadał o tym jak szukali pracy,spali w namiotach,najpierw wyjechało 2 a po nie długim czasie dojechał do nich kolejny.Film był puszczany w TVN'ie póżnym wieczorem tyle ze już jakiś czas temu...Pamiętam również że dostał nagrode...
więcej
Poszukuję filmu "Proces" reż.Orsona Wellesa. Jeśli ktoś posiada ten film i chciałby sprzedać, to proszę o kontakt na maila sjtt@wp.pl
witam potrzebuje zwiastuny w formacie 4x3ale nie w panoramicznym. potrzebuje je na demka na telewizory bo gdy puszczam panoramiczne to pne itak maja czarne pasy u gory i na dole a ja chce by lecialy na calej wysokosci ekranu
Witam,
Oglądałem HBO, i był jakiś program CinemaCośtam, i było tam 10 najlepszych filmów (nie wiem którego roku, bo widziałem to urywkowo ;) ). I były tam momenty z pewnego filmu - parodii. Dokładnie wiem, że była np scena na wysokim budynku, stał gość, naprzeciwko niego Batman, ten strzela mu w oko, słychać brzdęk,...
Czy znacie jakieś ciekawe, zabawne lub zawierające jakieś wartościowe przesłanie cytaty filmowe...??? Wypisujcie wszystkie warte uwagi cytaty, które pamiętacie... Pozdrawiam;))
Weryfikatorzy to tylko ludzie, wiec czasem zdarzaja im sie wtopy i zaakceptuja cos dziwnego:))) Jaki znalezliscie najbardziej kretynski opis do filmu?> Ja dzis znalazlem takie cudo ("Casablanca"):
"Casablanca jest jednym z najlepszych filmow kina swiatowego !!! Rick jest wlascicielem swietnie prosperujacego klubu...
Poszukuje dobrych filmow na temat motocykli i samych motocyklistow.
Jesli znacie naprawde jakis dobry film o tej tematyce to wpisujcie tutaj.
Dziekuje i pozdrawiam!!!
szukam jakichkolwiek napisow po francusku do polskich filmow!!!sami zreszta wiecie jak to jest kiedy obcokrajowiec chwali ci sie jakie to on ma wybitne kino nie znajac naszego.wiec jezeli ktokolwiek widzial lub cokolwiek wie,nich sie odezwie.z gory thx.