Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jesteś moim życiem!!!!!!!!!
"Jesteś moim życiem? opowiada historię dwojga ludzi, wywodzących się z różnych środowisk. Esperanza Munioz, "Monita" (w tej roli Natalia Oreiro), jest bokserką. Jej managerem i narzeczonym jest Quique. Oboje mieszkają w niewielkim mieszkaniu w dzielnicy La Boca, razem z jego matką Nieves....

więcej

Z archiwum X !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER FILM
Troche straszny czasem się wydaje!!!!!!!!!!

POZDRO

Film którego poszukuję to komedia z wątkiem romantycznym!! Młoda, energiczna i atrakcyjna murzynka często pomaga swoim 3 przyjaciółką rozwiązywać ich problemy miłosne!! Przychodzi jednak czas kiedy to ona napotyka problemy w związku ze swoim partnerem!! Postanawiam dać mu nauczkę i obmyśla plan 7 dniowy!! Tak...

Witam :)
Potrzebuję tytułów filmów w których ukazane są relacje matki z córką, interesują mnie filmy zarówno polskie jak i zagraniczne. Piszę pracę na ten temat, dlatego będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam,

Ostatnio lecial na TVN-ie 17 lutego...Chcialbym poznac Wasze opinie na temat tego filmu :p

W polskim tytule jest słowo 'wino'. Film oglądałam dość dawno, więc nie dam sobie głowy uciąć.
Może to było 'wino z dzikiej róży', może 'różane wino', może 'białe wino', naprawdę nie pamiętam, w każdym razie na film webie nie mogę tego znaleźć

Film wyprodukowany w Chinach lub Hongkongu.

Składał się z kilku...

Nic dodac nic ując :) zamierzam kupic jakis plakat ale nie moge znalezc ciekawych stron... co mi polecicie?

tresc jest mniej wiecej taka: kobieta wychowujaca samotnie dziecko dostaje propozycje od wlaściciela fabryki w ktorej pracuje. Ma udawac jego zone bo jego klient ceni sobie zycie rodzinne... to sie dzieje w swieta bozego narodzenia. prosze pomóżcie

Witam serdecznie.
Krotki opis : Film oparty na faktach.Akcja dzieje sie w USA.Chlopak czarnoskory pochodzacy z biednej rodziny pracujac w pralni znajduje w spodniach latynosa woreczek z kokaina.Zwraca narkotyki wlascicielowi,a on proponuje mu robote dilera.I zaczyna sie akcja.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem