Jesteś moim życiem!!!!!!!!!
"Jesteś moim życiem? opowiada historię dwojga ludzi, wywodzących się z różnych środowisk. Esperanza Munioz, "Monita" (w tej roli Natalia Oreiro), jest bokserką. Jej managerem i narzeczonym jest Quique. Oboje mieszkają w niewielkim mieszkaniu w dzielnicy La Boca, razem z jego matką Nieves....
Film którego poszukuję to komedia z wątkiem romantycznym!! Młoda, energiczna i atrakcyjna murzynka często pomaga swoim 3 przyjaciółką rozwiązywać ich problemy miłosne!! Przychodzi jednak czas kiedy to ona napotyka problemy w związku ze swoim partnerem!! Postanawiam dać mu nauczkę i obmyśla plan 7 dniowy!! Tak...
Witam :)
Potrzebuję tytułów filmów w których ukazane są relacje matki z córką, interesują mnie filmy zarówno polskie jak i zagraniczne. Piszę pracę na ten temat, dlatego będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam,
W polskim tytule jest słowo 'wino'. Film oglądałam dość dawno, więc nie dam sobie głowy uciąć.
Może to było 'wino z dzikiej róży', może 'różane wino', może 'białe wino', naprawdę nie pamiętam, w każdym razie na film webie nie mogę tego znaleźć
Film wyprodukowany w Chinach lub Hongkongu.
Składał się z kilku...
Nic dodac nic ując :) zamierzam kupic jakis plakat ale nie moge znalezc ciekawych stron... co mi polecicie?
tresc jest mniej wiecej taka: kobieta wychowujaca samotnie dziecko dostaje propozycje od wlaściciela fabryki w ktorej pracuje. Ma udawac jego zone bo jego klient ceni sobie zycie rodzinne... to sie dzieje w swieta bozego narodzenia. prosze pomóżcie