Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam do was prośbę! Mam zamiar zorganizować maraton horrorów w swoim domu i zaprośić trochę ludzi. I proszę was o to żebyście podali mi troszkę tytułów horrorów, których naprawdę się przestraszymy. Już kilka razy ogranizowałam coś takiego, ale tak wychdzoiło, że filmy wybrane przez nas były po prostu śmieszne lub wręcz...

więcej

jak w temacie poszukuje filmu o hokeju tyle ze nie pamietam zbyt wiele faktow z niego. Pamietam ze bylo tam 2 braci (w druzynie) ktorzy przybyli z alaski(?). Nie jest to zadna z czesci poteznych kaczorow. To byla dorosla liga. Byl tam koles ktory na jeden z meczy zrobil striptiz na lodzie. Pamietam ze druzyna czesto...

więcej

może mi ktoś przekazać soją interpretacje tego filmu. sam wierze ze ma on w sobie jakiś głębszy sens. proszę mi napisać co o nim myslicie.

moim zdanem przekazuje nam cos ale to może by tylko jakaśtam nadinterpretacja. mam nadzieje ze niektórzy z was widzieli ten film i maja jakieś zdanie na jego temat.

całkiem ciekawie ukazana historia B. Jonesa
Polecam szczególnie fanom lub byłym fanom
nietylko RS ale i fanom stylu lat 60/70'
gorąco polecam, odskocznia od dzisiejszych
klimatów.

niezbyt pamietam o czym byl film, ale wiem ze sie niezle usmialem. Film opowiadał o 2 typach którzy sie zamienili rolami: Kozak i kujon. Jedynie co mi przychodzi do głowy, to to że kozakczek aby zaimponowac dziewczynie czytal szekspira i rozmawaiajc z nia walil cytatami z tej sztuki. oraz ze kujon grajac w amerykanski...

więcej

To był film którego akcja toczyła się w USA w jednym ze szkół średnich. Film był chyba obyczajowy, opowiadał o trudnej młodzieży. Cały film właściwie siedzą i rozmawiają ze sobą, profesorem o tym dlaczego tacy są... A spotykają się bo wszyscy zostali za kare po lekcjach i jeden z profesorów postanawia dać im w kość....

więcej

Jesteś moim życiem
Kto ogląda tą tenenowele ten wie ,że jest świetna!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Akto nie ogląda ten się nie zna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co mozecie polecic dobrego? dla mnie 3 bezkonkurencyjne tytuly to 'Man Behind The Sun', 'Pianista' i 'Lista Schindlera'. Nie musza byc o II Wojnie, moga byc tez dokumentalne...

no wiec jestem ciekaw co byscie mi polecili jako ciekawy film o wampirach ale cos co nie jest w stylu Buffy