Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy jakbym za jakiś czas zamieściła ankietę dotyczącą intryg w filmach J.Austen czy ktoś by ją wypełnił :P? Chodzi mi o luźne wypowiedzi dotyczące głównych bohaterów:) Potrzebne mi to do pracy magisterskiej:)Pozdrowionka

Pilnie poszukuje filmu ?Poczucie winy?

http://www.filmweb.pl/Poczucie+winy+1985+o+filmie,Film,id=5966

Czy jestem wstanie kupić gdzieś ten film na DVD? Był on w ogóle wydany? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam
M.

film ten widziałem juz dwa razy na tvp3. mlody chopak ok 14 lat idzie do szkoly, spotyka swoja kumpele/dziewczyne i ida jedna na wagary do domu chlopaka. tam mlody bierze pistolet i chce by razem napadli na bank i tak robia. reszta filmu odbywa sie w banku, relacje miedzy zakladnikami i rozbojnikami. mlody chcial kogos...

więcej

Czy nie wie ktos gdzie moge dostac film ROCK 'N' ROLL MOM film z 1988 r

Przeszukałem filmweb'a i nadal nie mogę znaleźć filmu,który oglądałem dawno,daaawno temu..Na bank opowiadał o krainie Oz,ale nie był to ten słynny musical tylko bardziej współczesna wersja.Pamiętam,że ta mała bohaterka była w jakimś domu dziecka czy jakoś tak z którego uciekła i w pewnym momenie filmu nie mogła chodzić...

więcej

o co chodzi z filemem http://www.filmweb.pl/Crime++A+2006+pe%c5%82na+obsada,FilmRoles,id=291001 dlaczego nie można na niego glosowac?? chyba, ze u mnie jest cos nie tak;p

Co sądzicie o petycji, aby film nie wyswietlac w dwoch czesciach?
Jak dla mnie jest to glupota, poniewaz cala produkcja ma trwac okolo 220 minut, czyli film musialby zostac skrocony, a ja jednak wole obejrzec caly film nawet jezeli ma byc w dwoch czesciach.

Co sądzicie o petycji, aby film nie wyswietlac w dwoch czesciach?
Jak dla mnie jest to glupota, poniewaz cala produkcja ma trwac okolo 220 minut, czyli film musialby zostac skrocony, a ja jednak wole obejrzec caly film nawet jezeli ma byc w dwoch czesciach.

Need for speed Taxi w Nowym Jorku

Pisząc ten tekst jestem człowiekiem nieszczęśliwym. Moje nieszczęście polega na tym, że znam i lubię francuską komedię "Taxi". Gdybym jej nie znał i nie lubił może byłbym w stanie dostrzec jakieś plusy w jej amerykańskim remake'u "New York Taxi", który najpierw...

Szukam filmu-tytuł "Po tamtej stronie księżyca",lub "Po drugiej stronie księżyca"-nie pamiętam dokładnie.
Film widziałam +/- w 1991 r,ale miałam go z wypożyczalni,więc mógł być trochę starszy.Niestety,fabuły też zbytnio nie pamiętam-dlatego go szukam,wiem,że bardzo mi się podobał i chciałabym go sobie...