Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Ostatnio w jakims sklepie tak na szybkiego przechodzilem obok plyt DVD i wpadla mi w oko taka okladka, na ktorej byl pusty wozek inwalidzki. Szybko zerknelem na opis, akcja tego horroru rozgrywa sie na wyspie, w opuszczonym szpitalu... Niestety wiecej szczegolow nie pamietam. Moze ktos z Was wie, o ktory film...

więcej

Czesc mam problem poszukuje piosneki z filmu Urban Legends: Bloody Mary z ostatniej sceny jak tancza i nie moge znalesc. Macie moze tytul tej piosenki ... z gory dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam .

Wejdzcie NA MOJEGO BLOGA i napiszcie JAKI FILM ZMIENIŁ WASZE ŻYCIE.
ZAPRASZAM NA BLOG!!!!!!!

użytkownik usunięty

wszystkich userów z FW na mojego bloga do komentowania na temat Sagi Obcego .

http://imdb.com/features/rto/2007/oscars
Bez żadnych wyskoków, jak widać :)

co sadzicie o tym filmie bo wg mnie to jest troche przereklamowany...
to jest ponad dwie godziny wiania nuda i ogladania beznadziejnego wg mnie Martina Sheena czy tylko ja mam takie odczucia?

Anime,to moja pasja, ale przyznać sie musze, że jestem raczej początkującą pasjonatką.Po obejrzeniu takich dzieł jak "Ninja scroll",
"Ghost in the shell","Vampire hunter D","Akira"moge powiedzieć jedno"ja chce jeszcze". No tak, ale co teraz?! Zchwycona tymi anime utknęłam w martwym punkcie.Wiem ,że na anime się...

Znów proszę was o pomoc, drodzy filmwebowicze...
Oglądałem kiedyś film, w którym zostaje nadany sygnał z kosmosu. Jest on przechwytywany i zapisywany. Okazuje się, że to szyfr do tajemniczego "pojazdu". Mówi on jak go skonstruować. Projekt zostaje wcielony w życie.
Wkońcu główna bohaterka filmu zasiada za sterami...

Jaka postać z filmu waszym zdaniem zasługuje na miano najprzystojniejszego lub też najładniejszej???

Świat według Kiepskich to dopiero komedia!!!!!!!