Siemka, wiecie z czym mam problemik?? BO jak chce dodac jakis film, to on juz jest... Więc może napiszcie jakie filmy powinny się tu znaleźć, a ich nie ma...?
Juz nikt z Was nie kmini problemow rodakow .Wy tylko siedzicie i piszecie o filmach lub innych bzdurach.Ale wiele osob nie ma neta i trzeba im jakos pomoc.hmmmm ale czy cos pomozecie .....no taki temat bez sesu...ale boli to jak emerytka nie dostaje podwyzki emerytury (bo tak chce rzad)ale prad i gaz do...
Nawet najgorszy fil może postawić na nogi zaskakujące zakończenie. Jakie waszym zdaniem jest najbardziej zadziwiające i niespodziewanie zakończenie filmu? Ja stawiam na film "Inni" może dlatego że to piewrszy film który mnie w pewnien sposób zaskoczył. Jakie są wasza typy?
Mam do was pytanko: Co myślicie o American Pie? Bo mój tata i wiele innych osób uważają, że to głupota, strata czasu, że po takich filmach dzieciakom odbija i maja różne dziwne pomysły...A ja myśle, że to są bardzo fajne filmy- przyznajej, nie są może edukacyjne, ale bardzo śmieszne i bekowe xD.
Film ma w sobie coś szczególnego. Nawet tego nie potrafię nazwać. 10/10.Polecam wszystkim i współczuję tym którzy wczorej nie obejrzeli
FILMWEB jest naprawde ciekawą stroną tylko niestety powoli korzystanie staje się uciążliwie,co chwilę wiesza się,a czekanie po kilka minut na otwarcie temetu to już norma...