Faza eliminacyjna filmwebowej zabawy (13.02.2007 ? 20.02.2007)
Za nami rozdanie Złotych Globów, festiwal w Cannes czy Łódzki Camerimage, ale najpopularniejsza gala dopiero przed nami ? Oscary. W tym czasie gdy sporo osób stara się zobaczyć jak największą liczbę nominowanych produkcji, postanowiłem stworzyć zabawę...
Ja akurat chciałbym usiąćś wygodnie na swoim fotelu i zobaczyć jakikolwiek film z okresu Księstwa Warszawskiego oczywiście z elementami batalistycznymi (jeden z elementów dobrego filmu), tam gdzie jedną z 1-szych ról jest Książę Józef Poniatowski także jeden z elementów dobrego filmu.
Czy jest takowy film?
A ja chciałbym se zobaczyć "Popioły"! Nie widziałem nigdy tegoż filmu. Muszę go kiedyś w końcu upolować! Tak się zawziąłem, że łoch... Przeglądam gazety codziennie ale jakoś nie mogę na niego trafić! W związku z tym, gdybyście wiedzieli o czymś co mogłem przeoczyć prosze o info. Najlepiej na gg.
Witajcie! Mam 2 problemy, z których chciałbym się z wami podzielić, raczej zapytać.
Pierwszy to :od dłuższego czasu poszukiję filmów o czasach napoleońskich. Mogą być to zarówno polskie filmy jak i zagraniczne.
Znam Napoleona z Clavier'em w roli głównej (widziałem), z polskich to Popioły- nie widziałem :(( tak tak,...
Otóż. Kiedyś leciał taki film, o samochodzie i człowieku. Samochód, czarny, w czarnych szybach gonił kolesia, biegającego po pustyni. I to miało być straszne. Czy ktoś może wie o co mi chodzi) Jesli ta, to prosze o odpowiedzi.
Z góry dziękuję :*
Mam wielki problem.Oglądałam kiedyś taki piękny film ale nie wiem jaki miał tytuł.Grali w nim Johny Depp i Christina Ricci.Był to film o młodej dziewczynie która chciała wystepowac w teatrze i ona sie zakochała w faceci który był "cyganem".Piszcie:):)
Poszukuje pewnego filmu. Pamiętam niewiele ale dla mnie film był świetny. Pewien rozwiedziony facet mieszka z synem. Mają jechac na mecz koszykówki ale przed tym jadą po dziewczyne tego ojca i jej córke do banku po którym ta dziewczyna oprowadza ludzi. W tym samym czasie kolega tego starego którego z pracy wyzucili...
Witam czy mógł by mi ktoś podać tytuły filmów o podobnej tematyce co filmy pt. Skarb Narodów, Kod Leonarda da Vinci albo Indiana Jones.
Mam pytanko: Jak moge dodawać nowe filmy? Tzn. mam o pewnym filmie wszystko: opis, aktorów, date produkcji itd. i nie ma go jeszcze tutaj ( w bazie ) i nie wiem jak to dodac...;/ Z góry dziekuje :)