Witam wszystkich :)
Mam problem z filmem, który bardzo chciałabym obejrzeć ,ale nie znam tytułu :( Pokazywany był kilka lat temu w telewizji. Opowiadał o mężczyźnie, któremu zaginęła zona i dziecko. Był przekonany że zginęły w katastrofie. Jednak towarzyszyło mu przeczucie ( jakieś znaki) żeby udać się w pewne...
Witam!
Szukam filmu "MNIEJ NIŻ ZERO" (Less than zero - 1987 r.) Marka Kanievska z Robertem Downeyem Jr.
Dajcie znać jeśli macie do niego dostęp. Chętnie odkupię!!!
Pozdrawiam.
Dnia 18 marca o godzinie 19.00 na TVP1 w wieczorynce ponownie zostanie wyemitowany kultowy serial animowany Gumisie , apel do wszystkich aby tego dnia i o tej godzinie włączyli swoje odbiorniki , pokażmy ludziom od badania oglądalności że Gumisie tego dnia będą ważniejsze od jakichś tam faktów czy Wydarzeń , sprawmy by...
więcej
szukam takiego filmu, w którym była taka dziewczyna z takimi bardzo błękitnymi oczami i jeździła na zebrze, to jest już stary film a ja go szikam, czy ktos z was moze go zna, i to nie jeste zebra z klasą;/
ona była wychowana przez jakiś tubylców bo jej rodzice zginęli w trzęsieniu zemi w jaskini chyba... i ona była...
Nie pamietam zupelnie tytulu - bo ogladalem go lata temu. Glowny aktor ma przyciemniane okulary przez ktore widzi ze niektorzy ludzie nie sa ludzmi - wygladaja jak trupy czy kosmici - cos takiego. Wiem ze to kicz, ale chialbym go sobie znow obejrzec - z sentymentu..
Zna ktoś może jakiś film, w którym jest Napoleon Bonaparte? Potrzebny mi jakis jest a żaden mi do głowy nie przychodzi :)
Poszukuje pewnego filmu. Pamiętam niewiele ale dla mnie film był świetny. Pewien rozwiedziony facet mieszka z synem. Mają jechac na mecz koszykówki ale przed tym jadą po dziewczyne tego ojca i jej córke do banku po którym ta dziewczyna oprowadza ludzi. W tym samym czasie kolega tego starego którego z pracy wyzucili...
Film prawdopodobnie z lat siedemdziesiątych, opowiada o dwóch hazardzistach którzy podróżując od miasta do miasta, szukają naiwniaków którzy siądą z nimi do pokera. Wreszcie w jakiejś mieścinie, spotykają człowieka który proponuje im grę, ale stawką będzie wybudowanie mu wokół rancha muru z kamieni. Oczywiście...