Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kilkanascie lat temu w kinie nocnym lecial film...
opowiadal on o malzenstwie ktore przeprowadzilo sie do malej amerykanskiej miejscowosci. byl tam cmentarz na ktorym bohaterka znalazla grob ze swoim imieniem i nazwiskiem. okazalo sie ze to jej poprzednie wcielenie(?) ze byla czarownica(?) mieszkancy wioski ktorzy...

oglądałem go dość dawno, oto fakty, które pamiętam:
- główną rolę męską gra jakiś znany aktor ;)
- rozpoczyna się sceną w korku, facet się w końcu irytuje i idzie pieszo
- po drodze napotyka na coraz bardziej frustrujące sytuacje, denerwujących ludzi, chore sytuacje itd.
- jego zachowania stają się coraz bardziej...

więcej

Poszukuje pewnego filmu. Pamiętam niewiele ale dla mnie film był świetny. Pewien rozwiedziony facet mieszka z synem. Mają jechac na mecz koszykówki ale przed tym jadą po dziewczyne tego ojca i jej córke do banku po którym ta dziewczyna oprowadza ludzi. W tym samym czasie kolega tego starego którego z pracy wyzucili...

Wraz z pojawieniem się szerokopasmowych łączy internetowych oglądanie TV, czy filmów w internecie stało się faktem, dlatego też chciałbym zapytać czy znacie witryny z możliwością darmowego oglądania filmów, nie koniecznie tych najnowszych.
Bede wdzięczny za jakiekolwiek doniesienia.
P.S. Ostatnio znalazłem serwis...

więcej

Witam :) poszukuję tytułu filmu, który oglądałam dzieckiem będąc... wiem, że był Disneya, że grali tam normalnie aktorzy ale i były animacje a oprócz tego było mnóstwo muzyki. Poza ty pamiętam podróże wielkim łóżkiem przy pomocy pokręcenia gałki od nogi łóżka... przemieszczały się dzieciaki wraz z opiekunką. Będę...

szukam filmu o sztukach walki

to jest stary film prawdopodobmnie z lat 70-80
fabula byla mniejwiecej o tym ze ktos zlecil pewnemu wojownikowi wydostanie pewnego czlowieka z twierdzy ktorej pilnowali ludzie. Ten wojownik mial przeszkolic 7 ludzi z ktorymi mial isc na ta misje, ci ludzie to byli totalni...

Wchodzę na stronę > wyszukiwanie > filmy SF pomiędzy 2000 a 07 - sortowanie według ocen - i co otrzymuję? Coś po czym rzuciłem "mięsem".
Na pierwszych stronach fura filmów to takie które albo nie miały jeszcze premiery, albo jakieś "niszowe" których tez nikt nie widział.
Obok każdego ocena 10 a głosów od 1 do 5;...

co sadzicie o tym filmie bo wg mnie to jest troche przereklamowany...
to jest ponad dwie godziny wiania nuda i ogladania beznadziejnego wg mnie Martina Sheena czy tylko ja mam takie odczucia?

użytkownik usunięty

Wyslalem ta recenzje do Cinemy(niestety ankrutowala). Byc moze kogos zacheci do obejrzenia tego niezwyklego filmu.

Pare tygodni temu poszedłem na film Babel z dużymi obawami. Już przy przemierzę 21 gramów wielu krytyków zarzucało Innaritu i Arriadze to, że mają mały repertuar sztuczek i opowiadają cały czas tą samą...

więcej

Jak długo można czekać na nagrodę. Chyba tu nie ma zadnych przekrętów. W końcu ludzie grają po to aby wygrać.
Nagroda zdobyta, a jak jej nie ma tak nie ma. Czekasz tydzień, 2 tygodnie, miesiąc, a jak jej nie ma tak nie ma.
Ludzie opamiętajcie się, bo dużo członków stracicie.