Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapraszam do rozmowy o kinie apokaliptycznym. Czy dzisiejsze kino daje jakąś namiastkę nadziei na lepszego człowieka, lepszy świat? Czy przekreśla go, malując jako twórcę wszelkiego zła?

Nie wiem jak to możliwe, ale zapomniałem tytułu fajnego dreszczowca. Było to o takim chłopaku, co samotnie wyjechał do pewnej wioski. Wydawało mu się, że mieszkańcy ci są dziwni i chcą go zabić, potem go gonili... jednak okazało się, że miał dziwne omamy i mu się wszystko to wydawało, sam siebie zranił i sam się...

Witajcie. Oglądaliście 36 godzinny film, w dodatku trójwymiarowy. Raz puszczał go Polsat, ale nikt nie zauważył, zainteresowanych filmem zapraszam na mojego bloga.

Co wolicie bardziej, gdy film jest ekranizacją czyli jest nakręcony dokładnie tak samo jak zostało to napisane w książce, komiksie itp. Czy gdy film jest adaptacją czyli ma zapożyczone postacie i pomysł a reszte ma kompletnie inną.

szukam filmu ktory nawiozywalby do swiata przedstawionego w serii gier "Fallout"(objasnienia:swiat zniszczony przez nuklearny kataklizm,niedobitki ludzi walcza o zycie w baaaardzo nieprzyjaznym swiecie).
jesli sie wam chce to piszcie:P:D

Sam ostatnio często szukam jakiejś piosenki którą usłyszałem w filmie wię pomyślałem że może to być całkiem dobry pomysł. Będzie można się tutaj dowiedzieć tytuł poszukiwanej piosenki filmowej itp.

Co wam się nie podobało w drugiej części Piratów z Karaibów, a co według was zasługuje na pochwałe.Czy mają szanse na Oskara?Pozdrawiam:-)

ile się czeka na weryfikację obsady??Do wielu filmów pododawałem już dobry miesiąc temu i cały czas statut oczekującego na akceptację jest wyświetlony!Dlaczego?

W jakich filmach został przedstawiony Raj?
Podajcie mi tytuły filmów w których została ukazana zakazana miłość, gdzie dwoje się kocha ale być im razem nie wypada - tylko bez takich bzdetów jak Troja.
Sorry że dwa w jednym ale mija się z celem podawanie dwóch tematów oddzielnie pozdrawiam.

Poszukuje plakatów filmowych z Chinatown i Lotu nad kukułczym gniazdem?! Czy ktos wie gdzie je można dostac w Polsce?