temat ktory chcialbym poruszyc jest bardzo ogolny wiec duzo nie bede pisal. Wiec zmienie temat i napisze : UWAGA!!! Odra Opole juz w drugiej lidze!!! wiec bojcie sie Chamy do drugiej ligii wracamy!!!
a teraz dla malo inteligentnych osob(na tym forum jest ich wpizdu i troche) napisze najblizsze mecze :
Zawisza-odra...
film opowiada o małym chłopcu i dziewczynce którzy w drodze do szkoły napadli na bank.Na końcu filmu chłopak zostaje zastrzelony....tyle z tego filmu pamiętam i bardzo bym proślił jeżeli ktoś wie o jaki chodzi mi film to żeby napisał jego tytuł
Witam.
Film był chyba wytwórni disneya. Dla dzieci i młodzieży.
Myślę że kto kojarzy film pomoże mi chodź po częsci. Wiem że ja oglądałem ten film w telewizji ok 10 lat temu.
Napisałem miej wiecej połowę filmu. Sądze że nie pokręciłem faktów za bardzo.
Zaczynał się wycieczką dwóch braci do lasu. Nagle jeden...
Film o kolesiu uwiezionym na znaczku pocztowym, jak ktos zna tytuł pliss podajcie BO JUZ NIE WYDAALAM !! MUSZE GO MIEC :( ...... ;)
czy pamięta ktoś film o dzieciakach(chłopak i dziewczyna)którzy napadli na bank.....oglądałem ten film dawno temu i nie pamiętam tytułu.....jeżeli ktoś wie o jaki mi chodzi film to prosze napisać.....z góry dziękuje
Mam do Was pytanie, czy ktoś kojarzy może film, komedia z tłem historycznym, chodziło chyba o życie Juliusza Cezara i Kleopatry. Film (podejrzewam) powstał w latach 80-tych. Gra tam aktor podobny do Eric'a Idle'a. Chodzi mi o tytuł filmu lub nazwisko aktora. Z góry dziekuję za pomoc.