Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

temat ktory chcialbym poruszyc jest bardzo ogolny wiec duzo nie bede pisal. Wiec zmienie temat i napisze : UWAGA!!! Odra Opole juz w drugiej lidze!!! wiec bojcie sie Chamy do drugiej ligii wracamy!!!
a teraz dla malo inteligentnych osob(na tym forum jest ich wpizdu i troche) napisze najblizsze mecze :
Zawisza-odra...

więcej

film opowiada o małym chłopcu i dziewczynce którzy w drodze do szkoły napadli na bank.Na końcu filmu chłopak zostaje zastrzelony....tyle z tego filmu pamiętam i bardzo bym proślił jeżeli ktoś wie o jaki chodzi mi film to żeby napisał jego tytuł

Witam.

Film był chyba wytwórni disneya. Dla dzieci i młodzieży.
Myślę że kto kojarzy film pomoże mi chodź po częsci. Wiem że ja oglądałem ten film w telewizji ok 10 lat temu.

Napisałem miej wiecej połowę filmu. Sądze że nie pokręciłem faktów za bardzo.

Zaczynał się wycieczką dwóch braci do lasu. Nagle jeden...

więcej

słuchajcie, jak nazywał się film z jimem carreyem gdzie grał komika chorego na raka? z góry dzieki.

słuchajcie, jak nazywał się film z jimem carreyem gdzie grał komika chorego na raka? z góry dzieki.

Film o kolesiu uwiezionym na znaczku pocztowym, jak ktos zna tytuł pliss podajcie BO JUZ NIE WYDAALAM !! MUSZE GO MIEC :( ...... ;)

czy pamięta ktoś film o dzieciakach(chłopak i dziewczyna)którzy napadli na bank.....oglądałem ten film dawno temu i nie pamiętam tytułu.....jeżeli ktoś wie o jaki mi chodzi film to prosze napisać.....z góry dziękuje

Mam do Was pytanie, czy ktoś kojarzy może film, komedia z tłem historycznym, chodziło chyba o życie Juliusza Cezara i Kleopatry. Film (podejrzewam) powstał w latach 80-tych. Gra tam aktor podobny do Eric'a Idle'a. Chodzi mi o tytuł filmu lub nazwisko aktora. Z góry dziekuję za pomoc.

Szkuma tytulu filmu to chyba byla komedia romantyczna cos z autostrada lub droga w tytule cos w stylu "autstrada 51" akacja toczyla sie na utosradzie i w tytule byl numer tej autostrady

czy ma ktoś ten film, bo nie mogę go nigdzie znaleźć