Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jeżeli ktokolwiek zrozumie o co mi chodzi w tym opisie to już teraz uznaję tego człowieka za najinteligentniejszego i...najbardziej wyrozumiałego (jeżeli przeczytał taaak chaotyczny, dłuuugi opis)
w całym filmie był coś takiego: facet uciekał przed policją, schronił się u jakiegoś państwa i wziął ich jako swoich...

Witam Wszystkich,
jestem początkującym autorem filmów rysunkowych, do tej pory zrobiłem trzy króciutkie filmiki rysunkowe, i szukam miejsc gdzie mógłbym je pokazać to znaczy stron dla początkujących i amtorów gdzie je mozna zaprezentować

Przy okazji zapraszam do oglądania i prosze o niezbyt surową ocenę, tym...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

wiem ze nie jestem odkrywczy i nie powiem zadnej nowosci ale dzis az mnią potelepało jak czytam tytuł jednej z lipcowych premier: "Sex w Brnie" a malymi literkami obok oryginalny czeski: "Nuda w Brnie" Jaaaa ludzie kto te filmy w ogóle tłumaczy? Wiem że czasem tytuly sa idiomatyczne i podczas pruby doslownego...

Pamiętam jak byłem mały, to miałem w domu taki horror, którego akcja rozgrywała się na jakiejś wyspie. Wyspa ta opanowana była przez takie stworki (przypominały trochę postacie z teledysków grupy "TOOL"). Pamiętam jeszcze , że potem bohaterowie (facet i babka) uciekali na jakimś statku, ale na tym statku też były te...

więcej

mi sie spodobał na samym początku a wam piszcie co wiecie o serialu i kogo najbardziej lubicie ja oczywiescie Seta ;d;d;d ....dajcie jakies dobre strony o serialu proszę !!!!!

:) dnia 28 lipca odbedzie sie losowanie nagrody, do wygrania czerwony TRABANT :):):):):) wszelkie zapytania prosze kierowac na bloga MMTQUEEN pozdrawiam serdecznie fanow FREDDIE i QUEEN

Bardzo proszę was o pomoc! Chciałabym wiedzieć jaki tytuł ma piosenka z filmu HOUSE OF WAX, ta do której Paris Hilton tańczy w namiocie...

mi się podoba a wam piszcie co wiecie i czy wam tez się podoba

witam...kiedyś oglądałem film, cała akcja miała miejsce w kosmosie a dokładnie na statku, na którym to były jakieś wrota które prowadziły do piekła. Pamiętam taką akcję z kartką papieru złożoną na pół. Z góry dziękuję