Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

1: Film oglądałem pare lat temu na tvp, kobieta ktora wychowywała czarne dziecko (bo nie miał rodziców czy cos podobnego, zabili ich chyba) miał gdzieś z 8 lat, jakiś gangster chciał coś zrobić tej kobiecie lub chciał z nią byc-nie wiem, tytuł był właśnie z imieniem tej babki.

2: oglądałem kiedyś taki serialik...

Niedawno (chyba na tvn7) leciał film o grupce młodych narkomanów. Moja kuzynka strasznie się na niego napaliła i chce poznać jego tytuł. Opowiedziała mi mniej więcej co się działo (niestety, nie oglądała ani od początku, ani do końca :/). Z tego, co mówiła, wynika, że jest to historia trójki młodych ludzi, prymuski...

Andrzej Hudziak dostał nagrodę za najlepszą rolę męską na 41. festiwalu w Karlovych Varach. To ogromny sukces!! Jeden z najbardziej prestiżowych festiwali w Europie - a najlepszym aktorem został tam okrzyknięty Polak!

A ja ciągle nie widzę informacji o tym na stronie głównej FilmWeb'u - czyli albo jestem ślepy, albo...

więcej

Jakie znacie filmy związane z tą kulturą, chodzi tutaj o filmy niedokumentalne. Filmy mogą być związane z całą kulturą z muzyką, taństem, itd.

Ja znam filmy:
8 mila
Wiedźma Hip Hopu
W rytmie Hip Hopu

I pewnie jeszcze jakieś inne ale w tej chwili pewnie o nich zapomniałem.

Poszukuje filmu W.Saniewskiego , pt. "Wracajac do Marka" wyemitowanego w 2001 r w kinie "Lalka"We Wroclawiu, (http://www.filmweb.pl/News?id =4964) lub kontaktu z jego rezyserem.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc

Witam. Poszukuje tytulu filmu, ktory niedawno ogladalem. Byl on o chlopaku, ktory zabil ojca i wyjechal chyba do Hiszpanii. Poznal tam goscia z ktorym prowadzili rozne podejrzane interesy jak przerzut narkotykow.
Jesli bedziecie miec jakies pytania, ktore pomoga Wam to chetnie odpowiem i czekam na propozycje tytulow....

więcej

użytkownik usunięty

Hej organizuje z koleżankami piżame party hehe i chciałybyśmy wypożyczyć jakiś fajny film.Więc mam pytanie czy moglibyście podsunąć mi pare propozycji jakiś extra komedii :) Z góry thx :*