Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

grupka młodych dzieciaków kiedy tata naukowiec wyjeżdża w delegację idzie do garażu ogłądać film chyba o dinozaurach kiedy ogladają coś się wydarza że przenoszą się do świata filmu. Jak sie później okazuje mogą sterować tym światem za pomocą pilota wideo...

filmu powstał teledysk Jennifer Lopez w teledysku gra ona w nim dziewczyne która pracuje w fabryce oprócz tego chce być w balecie i jeszcze tańczy w klubie nicnym. Geri Halliwel też ma na podstawie tego filmu teledysk chyba 'It'raining men".

dobre filmy psychologiczne może mi ktoś je polecić z góry dziękówa

poszukuje filmu i zdecydowałam się, ze zamieszcze tutaj swoj temat. niestety jest to jedyny sposob, ponieważ nikt nigdy nie wie o jaki film mi chodzi.
z tego co pamietam pewnien chlopak zakochal sie w jakiejs lasce. ona poszla chyba do zeńskiej szkoły, bo gość przebrał sie za dziewczyne i zamiszkał z nią w jednym...

użytkownik usunięty

Kiedyś widziałem kilka urywków filmu,chciałbym się dowuiedzieć co to za film.
Głównym miejscem akcji był dom.Występowało w nim rodzeństwo(starsza dziewczyna i mały chłopiec).Ktoś w domu zrobił zapadnie(w okolicach schodów),w którą na samym końcu wpadł(w tej zapadni znajdowały się chyba jakieś piły).
Może ktoś kojarzy...

więcej

Z góry przepraszam, wiem że tego typu tematy są nieco irytujące. Swoją drogą nie spodziewałbym się po sobie że założe takie coś... Ale do rzeczy. A więc od jakiegoś miesiąca chodzi mi po głowie kreskówka której tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć. Leciało to kilka lat temu na TVN7 (a może jeszcze na RTL7?)....

czy ktoś może mi pomóc w odnalezieniu filmu pt. "Michał Strogow"?
za pomoc z góry dziękuję. Agnieszka.

Jak nazywa się piosenka, która jest w zwiastunie do filmu "Bracia"?

co sadzicie o ukazywaniu torturowania ludzi w sposob tak realistyczny? czy wytrzymaliscie caly film? o ile mozna to nazwac filmem...

Jakie sklepy polecacie a jakie odradzacie?Czy kupowanie filmów na DVD według was się jeszcze opłaca skoro w dobie internetu można prawie kazdy film sobie ściągnąc albo kupić wraz z gazetą?