Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ja również szukam baśni, fantasy, ale w innych klimatach. Coś w stylu Opowieści z Narnii czy Niekończącej się opowieści

Znacie coś takiego?

Szukam filmów opartych na zasadzie relacji uczeń - mistrz jak naprzyklad Buntownik z wyboru czy Człowiek bez twarzy (i nie chodzi mi tylko o matematykę:) )

Pytanie do fanow kultowego serialu (O ILE ŚA TU TACY) czy ktoś z was zna adresy do stron na którch można pobrać odcinki "The twilight zone"
Będe bardzo wdzięczny BŁAGAM WAS LUDZIE !!! :D :D :D

Co myślicie o Remaku Epizodów 4-6
Ja myślę że mogło by być i wcale Ci którzy niechcieli by tego zobaczyć niemusieli by ale jest dużo osób którzy uwielbiają efekty wizualne epizodów 1-3 i nie potrafią zcierpieć tego co bło w starej trylogii np. walki na miecze Obi Wana i Dartha Vadera z epizodu IV
Mogło to lepiej...

MUSZELKI

użytkownik usunięty

Czy ktoś może mi wyjaśnić do czego miały służyć trzy muszelki w filmie "Człowiek Demokla"???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie znalazlby sie ktos, kto akurat ma szczescie posiadac ten film na cd? jesli tak bede gigantyczie wdzieczna za kontakt (gg: 5156031 / mail: suselowo_mi@poczta.onet.pl )
z gory wielkie THX

wordup::....

akcja

użytkownik usunięty

zapraszam do uczestnictwa w nowej wirtualnej akcji "uwolnić karpia". jak samam nazwa wskazuje akcja ma na celu uwolnienie karpia ze stołu wigilijnego, który niesłusznie tam zawędrował przed paroma wiekami. każdy kto wyraża swoją aprobatę dla takiej akcji jest mile widziany w tym temacie

Co powiecie na "Długi pocałunek na dobranoc"? Co prawda nie cały film rozgrywa się w śniegu, ale spora jego część.

Czesc. Nigdzie nie ma nic o tym filmie a 26.05.06r. bedzie juz w kinie ! Napiszcie cs o nim !