Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ktora z postaci szreka w pierwzej drugiej i trzeciej najbardziej sie wam podobala

Filmu jeszcze nie widziałem ale znacie może tytuł i wykonawce tej rapowej piosenki,która leci w zwiastunie?

Zakładam ten dział jako pomoc dla tych, którzy szukają muzyki, która leciała w jakimś zwiastunie.

Jeszcze na Filmwebie nie widziałem podobnego tematu, więc mam nadzieję, że się to jakoś rozkręci :).

Napiszcie dlaczego lubicie Natalie Portman jak lubicie albo za co jej nie lubicie jesli jej nie lubicie.

Mam problem u Wszystkich moich kolegow filmy z torrento sciagaja sie srednio z predkoscia 15kb/s (okolo) a u mnie jest to predkosc srednio 4kb/S chociaz mam lacze 720 kb/s szybsze od moich kumpli co z tym zrobic ?!!?

co mogłyby stracić a co zyskać takie filmy gdyby ich twórcy nie dążyli głównie do pozyskiwania widzów poprzez pokazywanie okrucieństwa?

o wielu filmach mawia się "przerost formy nad treścią", a gdyby tak to odwrócić powstałoby "przerost treści nad formą". jakie znacie filmy, które nie miały wysokiego budżetu, nie były pełne efektów specjalnych, przez co moze nie zostaly zapamietane, za to ich najwiekszą siłą był sam przekaz?

Interesuje mnie tytuł pewnego filmu, w którym Ona poznaje Jego (lub odwrotnie) dajmy na to, że na wakacjach, czy na jakimś wyjeździe, zakochują się w sobie, a potem muszą wyjechać i nie mają ze sobą żadnego kontaktu.... (i na końcu albo się odnajdą albo nie ) ????? Znacie takie film??? Bardzo chciałabym znać tytuł :) Z...

więcej

Mam pytanie do wszystkich zainteresowanych, a mianowicie wraz z grupa z roku szukamy ludzi chętnych do wzięcia udziału w ciekawym przedsięwzięciu, a mianowicie - zrobieniu filmu dokumentalnego-fabularyzowaneg o, dla zainteresowanych szczególy pod numerem GG: 2512898, lub mailiem: zeke85@o2.pl...zapraszam wszystkich...