najfajnieisi bochaterowie ktorzy najbarziej z tych serialow i jednego filmu wypisanego sie podobaja prosze napisac i wyslac
Szukam tytułu komedii prod. USA z lat 90-tych o kobiecie, która mogła słyszeć co faceci o niej myślą i o gościu który się w niej zakochuje. Fabuła podobna trochę do "Czego pragną kobiety" z Melem Gibsonem.
Z góry dzięki za pomoc.
filmy w stylu śmiertelna gorączka , droga bez powrotu , teksańska masakra jakie znacie jeszcze filmy w stylu "grupka przyjaciół gdzieś jedzie... a pozniej czeka ich masakra albo jakas fajna akcja ? Uwielbiam te filmy co wymienilem chcialbym jeszcze cos zobaczyc takiego w planach mam jeszcze obejrzec the blair witch...
więcejtam były 2 ekipy mutanci i dobrzy ( U mutantów był taki szef co siadał na tronie i potem takie błyskawice spadął i jego ciało pokrywało sie zbroją || U dobych byłtaki koles co sczelał z czoła laserem ( w 1 odcinku dzwigał nim głaz żeby uciec z wiezienie a inni dobrzy mieli takie lasery z ramion || to bajak z lat 80...
więcej
Poszukuję nazwy filmu, a właściwie serialu, który był puszczany mniej więcej w latach 1990-1995. Był to film akcji z tego, co pamiętam z jakimiś modelkami w tle, w każdym odcinku leciała na początku piosenka Bonnie Tyler – Holding out for a hero;
Tak tylko chciałam się wyżalić dlaczego nie ma jeszcze Stowarzyszenia na DVD lub choćby VHS w Polsce...[?] Pomijając, że ten film powinien być w ogóle w kinach!! Dlaczego żyjemy w tam zacofanym kraju, co? Dlaczego?
Ja chcem stowarzyszenie...
;]
Kto podziela moje zdanie..?