Mam wielka prosbe zna ktos moze tytuł albo wykonawce piosenki do filmu
"i kto to mówi?"ta co leci na poczatku jak te plemniczki popierdzielają??? barzdz wazne bo nigdzie nie moge tego znalezc odpiszcie z gory dzieki buzka
NETFILM nowa wypozyczalnia internetowa i nietylko w Warszawie. Opcja FULL-wypas. Musicie sprawdzić, wiele filmów, dobre ceny, a co najważniejsze jest sporo promocji.
witam
chciałbym dowiedziec się jaki jest tytuł filmu który oglądałem w urywkach. Była tam np scena jak dwie przyjaciólki rozmawiają w kawiarni później jedna daje drugiej klucz od pokoju w którym tamta znajduje konającego chyba swojego szefa. Następnie przyjaciółka dzwoni do tego pokoju chwile rozmawiają i ta z pokoju...
Poszukuję filmów w stylu "Pulp Fiction". Nie chodzi mi o gatunek (chociaż filmy o gangsterach byłyby najlepsze), ale o sposób przedstawiania, czyli kilka historyjek połączonych w jeden film. Fajnie, żeby były one zmontowane tak genialnie jak w filmie Quentina Tarantino, ale niekoniecznie. Mi przychodzi na myśl jeszcze...
więcejWitam, kto z Was był na w.w. festiwalu?Jak go oceniacie?Według mnie było całkiem fajnie szkoda, że udało mi się zobaczyć tak mało filmów i mogło być więcej rozrywek w przerwach między filmami :)
Pewnie znacie tę gazetę...Nie wiem jak Was,ale mnie zawsze strasznie denerwował sposób w jaki przyznają tam tak zwane "gwiazdki "oceniające jakość filmu...W skali trzygwiazdkowej najgorsze gnioty dostają maxa, a prawdziwe hity jedną "gwiazdkę"...Coś mi się wydaje,że ci ludzie wcale nie znają tych filmów, tylko na...
Hej! Może znacie tytuł filmu, który leciał okoł pół roku temu na TVN7 lub TV4 (nie pamiętam dokładnie). Opowiadał o dwóch braciach. Dziewczyna jednego z nich była w ciąży z drugim, który potem zginął. Najważniejszym momentem filmu jest przedstawienie w jakims magazynie, hali produkcyjnej czy czymś podobnym. Brat to...