Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie!
Chciałam się zapytać, czy ma ktoś może bajkę "mandarynkowy Miś" ??. Albo wie, gdzie można ja kupić ? dvd, divx lub vhs - obojętnie. Za wszelkie informacje bede bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Martyna

No właśnie. Co jest decydującym czynnikiem w sytuacji kiedy wybieracie film do obejrzenia? Reżyseria (Wielkie Nazwisko)? Obsada? A może reklamy, uciążliwe niekiedy zwiastuny w tv? A może wieści, że film jest popularny i obejrzało go sratatata100000 widzów? Pewno to wszystko się nakłada, ale czy jesteście w stanie...

Czy zdarzylo wam sie kiedys ze nie mozecie napisac nowego tematu na blogu swoim ??? Jezeli tez wiecie co na to poradzic bede wdzieczny.
POZDRAWIAM Jedi Outcast rulezzzz

Bajki na święta

użytkownik usunięty

Nie ma nic fajniejszego na Święta od bajek, które najlepiej wprowadzają w w ich nastrój. Macie swoje ulubione tytuły? Ja mam: "Osiem szalonych nocy".

16 grudnia w warszawskim kienie Ochota (ul. Grójecka 65)
odbędzie sie charytatywny maraton filmów Stanisława
Barei. Cały dochód zostanie przeznaczony na rzecz Domu
Dziecka w Gołotczyźnie pod Warszawą.

Harmonogram imprezy:

18.30 - otwarcie kina
19.00 - "Poszukiwany, poszukiwana"
20.25 - przerwa
20.45 - "Nie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

możecie mi powiedzieć z jakich stron ściągacie filmy? prosze ... będe bardzo wdzięczna za pomoc...(edzia_90@poczta.onet. pl)

witam
chciałbym dowiedziec się jaki jest tytuł filmu który oglądałem w urywkach. Była tam np scena jak dwie przyjaciólki rozmawiają w kawiarni później jedna daje drugiej klucz od pokoju w którym tamta znajduje konającego chyba swojego szefa. Następnie przyjaciółka dzwoni do tego pokoju chwile rozmawiają i ta z pokoju...

więcej

Ja mam jedna wielką autosugestię po przeczytaniu Harrego Pottera i księcia półkrwi (po polsku). Dowiedziałem się z bardzo wiarygodnego źródła, że Harry Potter (w siódmej części) będzie miał ogromne moce czarodziejskie, które, po raz pierwszy w świecie czarodziejów, będą mogły ożywić człowieka. Harry zapewne chciałby...

więcej

To były naprawdę świetne programy rozrywkowe...Miały swój poziom-w przeciwieństwie do Baru...No i Ibisz-najlepszy moim zdaniem prowadzący tego typu programów, ozdoba obydwu teleturniejów.