Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tam były 2 ekipy mutanci i dobrzy ( U mutantów był taki szef co siadał na tronie i potem takie błyskawice spadął i jego ciało pokrywało sie zbroją || U dobych byłtaki koles co sczelał z czoła laserem ( w 1 odcinku dzwigał nim głaz żeby uciec z wiezienie a inni dobrzy mieli takie lasery z ramion || to bajak z lat 80 w...

więcej

Czytając kilka wypowiedzi specjalistów i krytyków filmowych dowiedziałam się że Opowieści z Narni są 100-procentowym przeciwieństwem Harrego Pottwra. Oczerniając Potterów stwierdzili, że w Narni można odróżnić zło od dobra i takie tam a że w Harrym Potterze nawet nie wiadomo co jest dobre a co złe.(Oczywiście wstawili...

więcej

jakie mozecie mi polecić? chcę podszkolić swój niemiecki, poszerzyc słownictwo, polepszyc wymowe, a oglądanie DOBRYCH filmów niemieckich jest najłatwiejszym i najprzyjemniejszym sposobem :) dzięki oglądaniu filmów umiem dość dobrze angielski :) (najlepiej, żeby to nie były zbyt stare filmy... takie z ostatnich...

Może ktoś wie kto wygrał plebiscyt tygodnika "Polityka" na najlepszy film XX - wieku. Proszę o odpowiedź. Mam takie pytanie w gazetce szkolnej i jeżeli odpowiem moge wygrać 26 zł i 76 gr.

Manderlay

użytkownik usunięty

Czy ktoś już widział? Jakie opinie? Czekałem na ten film, bardzo chce go oglądnąć. Dogville było świetne.

poszukuje napisow do filmu Soloalbum"pomocy!!!!!!!!
podaje poczte karola55@o2.pl

Cześć.Chciałbym zobaczyć ilu użytkowników FW jest z mojego rodzinnego miasta-pięknej STALÓWKI

Cześć.Chciałbym zobaczyć ilu użytkowników FW jest z mojego rodzinnego miasta-pięknej STALÓWKI

Polski operator Sławomir Idziak będzie autorem zdjęć do filmu 'Harry Potter i Zakon Feniksa'. Ekranizację piątej części przygód młodego czarodzieja wyreżyseruje David Yates. Zdjęcia rozpoczną się w lutym, premiera filmu planowana jest na czerwiec 2007 roku.

Sławomir Idziak współpracował z m.in. Krzysztofem...

Czesc. Mogłby ktoś polecić jakieś komedie romantyczne w stylu Love don't cost a thing??? Z góry dzięki...