Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej FILMowcy jestem ciekaw jaki wg Was jest film w którym wystąpiło najwięcej gwiazd Hollywood? Ja myśle,że jest to:
1.Ocean Eleven - Ryzykowna gra
2.Batman Forever
3.Gorączka (?)
4.Ronin (?)

Czy moze mi ktoś napisać jak dodać nowy tytuł filmu do bazy danych???

Jak dodać do bazy FilmWeb nowy film? Bo kurcze szukam jak to można zrobić a niewidze.
Prosze o szybką odpowiedź i szczegółowe instrujcje:D

tam były 2 ekipy mutanci i dobrzy ( U mutantów był taki szef co siadał na tronie i potem takie błyskawice spadął i jego ciało pokrywało sie zbroją || U dobych byłtaki koles co sczelał z czoła laserem ( w 1 odcinku dzwigał nim głaz żeby uciec z wiezienie a inni dobrzy mieli takie lasery z ramion || to bajak z lat 80 w...

więcej

Czytając kilka wypowiedzi specjalistów i krytyków filmowych dowiedziałam się że Opowieści z Narni są 100-procentowym przeciwieństwem Harrego Pottwra. Oczerniając Potterów stwierdzili, że w Narni można odróżnić zło od dobra i takie tam a że w Harrym Potterze nawet nie wiadomo co jest dobre a co złe.(Oczywiście wstawili...

więcej

jakie mozecie mi polecić? chcę podszkolić swój niemiecki, poszerzyc słownictwo, polepszyc wymowe, a oglądanie DOBRYCH filmów niemieckich jest najłatwiejszym i najprzyjemniejszym sposobem :) dzięki oglądaniu filmów umiem dość dobrze angielski :) (najlepiej, żeby to nie były zbyt stare filmy... takie z ostatnich...

Może ktoś wie kto wygrał plebiscyt tygodnika "Polityka" na najlepszy film XX - wieku. Proszę o odpowiedź. Mam takie pytanie w gazetce szkolnej i jeżeli odpowiem moge wygrać 26 zł i 76 gr.

Manderlay

użytkownik usunięty

Czy ktoś już widział? Jakie opinie? Czekałem na ten film, bardzo chce go oglądnąć. Dogville było świetne.

poszukuje napisow do filmu Soloalbum"pomocy!!!!!!!!
podaje poczte karola55@o2.pl

Cześć.Chciałbym zobaczyć ilu użytkowników FW jest z mojego rodzinnego miasta-pięknej STALÓWKI