Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uważam, że w plebiscycie na najlepsza role grana przez dziecko zdecydowanie wygrała by Shirley Tample. Chetnie poznam wasze zdanie na ten temat. Może macie swoich kandydatow?

Możecie polecić filmy tak jakby z zycia o spoleczenstwie tzn chodzi mi o ogolny temat nawiazania calkowitego do przedmiotu wos lub poprostu szczegolowe omowienie jakiś problemow zwiazanych z wos-em cos jak film np. Hotel Ruanda. Bardzo prosze o pomoc

Wątpie czy ktoś to przeczyta (szkoda czasu)ale kto się tego podejmie niech po przeczytaniu da mi jakies wskazówki (dotyczące ocen ,opini,wyglądu) że bym mugł uczynić ten artykuł nadającym się do czytania.

1.Chinatown ocena: 10/10 opinia : bardzo dobry film mnie się nudziło ale
doceniam jakość filmu.

2.Inni...

Jak ktoś oglądał film American Pie 3 i na samym początku leci piosenka czy moze ktoś jak ona sie nazywa ??

Ja obstawiam na :
1.Daniel Radcliffe
2. Daniel Radcliffe
3. Daniel Radcliffe
4. Daniel Radcliffe
5. Daniel Racliffe

Mam prośbę i propozycję zarazem ;) Pilnie poszukuję filmu 'Texasville" reż. Peter Bogdanovich. Widziałam 'Ostatni seans" a nie mogę nigdzie dostać dalszego ciągu czyli 'Texasville" ;( Wiem ,ze to staroć ale czy ktos z was nie zechciałby go przegrać czy to na dvd czy vhs lub po prostu odsprzedać? Jestem zdesperowana bo...

więcej

Tak jak w temacie, jeśli ktoś znajdzie to proszę o podanie linka\

PS: sprawdzałem na dwóch Polskich największych serwisach napiszone i napisy.org, tam nie znalazłem interesującej mnie pozycji. Jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę.

Mam wielka prosbe zna ktos moze tytuł albo wykonawce piosenki do filmu
"i kto to mówi?"ta co leci na poczatku jak te plemniczki popierdzielają??? barzdz wazne bo nigdzie nie moge tego znalezc odpiszcie z gory dzieki buzka

NETFILM nowa wypozyczalnia internetowa i nietylko w Warszawie. Opcja FULL-wypas. Musicie sprawdzić, wiele filmów, dobre ceny, a co najważniejsze jest sporo promocji.

tak mi sie przynajmniej wydaje...Hah ale seria to Świat według Bundyyych:P