Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Polski operator Sławomir Idziak będzie autorem zdjęć do filmu 'Harry Potter i Zakon Feniksa'. Ekranizację piątej części przygód młodego czarodzieja wyreżyseruje David Yates. Zdjęcia rozpoczną się w lutym, premiera filmu planowana jest na czerwiec 2007 roku.

Sławomir Idziak współpracował z m.in. Krzysztofem...

Czesc. Mogłby ktoś polecić jakieś komedie romantyczne w stylu Love don't cost a thing??? Z góry dzięki...

Nie pamiętam wszystkich szczegółów, ale postaram przypomnieć sobie jak najwięcej:
Najprawdopodobniej jest to stary film, bo oglądałam go bardzo dawno... Jeden z wątków:
- mężczyzna stoi chyba na kowadle i trzyma w ręce deseczkę i gwóźdź. Z tłumu wybiera jakiegoś chłopca, który ma trzymać ten gwóźdź gdy on sam będzie...

więcej

najfajnieisi bochaterowie ktorzy najbarziej z tych serialow i jednego filmu wypisanego sie podobaja prosze napisac i wyslac

Serdecznie zapraszam

użytkownik usunięty

Skorzystam z okazji i zaproszę wszystkich, ktorzy chcą pogadać o kondycji dzisiejszej kinematografii, na mojego bloga. Jest tam temat poświęcony konkretnemu wycinkowi kina, mianowicie ekranizacjom gier komputerowych.

Serdecznie zapraszam. Bez krempacji :)

Prosba do znawcow.

Film jest chyba francuski, na moje oko lata 90-te. Charakterystycznym elementem jest dziadek/wujek glownego bohatera ktory zamawia sobie wielka antyczna kolumne i postanawia zamieszkac na jej szczycie. Glowny bohater mieszka w jakiejs duzej rezydencji i boryka sie z klopotami finansowymi. Jest tez...

więcej

Komedia pomyłek i pościgów. Akcja toczy się w Stanach w latach 70`s/80`s. Bohaterowie szukają skarbu, który na mapie jest oznaczony znakiem "W". Jak się na koniec okazuje skarb znajduje się w jakimś parku pod palmami tworzącymi wielką literę W.

Film z lat młodzieńczych, który zapadł mi w pamięci i z chęcią bym do...

więcej

Próbowałem odpowiedzieć na twój temat -filmy o totalitaryźmie- ok 10 razy i nic więc odp. tak- Equilibrium

najfajnieisi bochaterowie ktorzy najbarziej z tych serialow i jednego filmu wypisanego sie podobaja prosze napisac i wyslac