Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Emma Watson
Z Wikipedii, wolnej encyklopedii.
Jump to: navigation, search

Emma WatsonEmma Charlotte Duerre Watson (ur. 15 kwietnia 1990 r. w Oxfordshire) – brytyjska aktorka filmowa, znana z roli Hermiony w ekranizacjach książek o Harrym Potterze.

Jej rozwiedzeni rodzice są prawnikami. Ma młodszego...

Wiem że to nie jest najlepsze miejsce ale może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę wejść na czata??

Czy ktoś ma film "Portret damy"???Jest mi koniecznie potrzebny!!!!!!!!!!Proszę o pomoc!!!

Witam
Potrzebuje film"Nadzór"
Czy ktos jest mi w stanie pomóc?????
Please

Pierwszy i jedyny... godny tego miana - Braveheart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

ogladalem to dawno temu... kobieta kocha mezczyzne ale on kocha inna kobiete. wiecej nie pamietam cos tam jeszcze byl watek chyba z 3 kobieta cos takiego aha jeszcze ten facet mial fajny samochod i krotkie wlosy i sie golil regularnie

Cannes, Wenecja, Berlin? Jakie festiwale najbardziej cenicie? Jakie nagrody są w stanie zachęcić Was do obejrzenia filmu? Złota Palma? Złote Lwy? Złoty Glob? Bafta? Niedźwiedź? Oscar? Dla mnie osobiście, ta ostatnia figurka niekoniecznie gwarantuje dobry film.

mam pewien problem.jak się dodaje film do bazy?.znalazlem pewien b.fajny film ale w bazie go nie ma.jak mógłym go tam dodać??proszę o pomoc i kontakt. Mój nr.GG to 2004066

dodaje zdjecie w swoim profilu i jakos "mnie"nie pokazuje.Co robie zle?dzieki za odp.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem