Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Amityville
2. Klatwa
3. Dark Water
4. Boogeyman
5. Shutter - obecnie wchodzi do kin mocny azjatycki horror
6. Głosy
7. Exorcism of Emily Rose
8. Lęk
9. Mgła
10. Teksańska masakra piłą mechaniczną

ŻYCZE MIŁEGO I STRASZNEGO OGLĄDANIA

Witam własnei wrucilem z kina ogladalem DOOM I jestem pod wielkim roszcarowaniem fane ewekty itp pod koniec fajny widog FFtp tak jak w grze ale troche za długo chodzili po kanalach tak jak ktos juz to napisał na forum. Film jest przecietny nei nalezy zaliczac go do dobrych bo jak dla mnei nei jest nim

Czy ktos moze wie, jaka wersja będzie wyswietlana w polskich kinach - chodzi mi o zakończenie filmu z Kirą Knightley - czy ta brytyjska, czy rozrzeszona amerykańska z czułym pocałunkiem po nocy poślubnej? Błagam o info ! ! !

Witajcie. Chciałem zapytać was, która cześć GW była według was najlepsza. Mnie osobiście najbardziej podobało się Imperium Kontratakuje

Witajcie. Chciałem zapytać was, która cześć GW była według was najlepsza. Mnie osobiście najbardziej podobało się Imperium Kontratakuje

leci na koniec filmu Uczniowska balanga jak jada samochodem we czworke , moze mi sie wydaje ale moze to aerosmith ale nie znam tytulu jesli kojarzycie , powiedzcie

przed chwila zadebiutowal jeden z najlepszych mlodych polskich aktorow. Jego debiut nastapil 16.11.2005r. w Ostrowcu Swietokrzyskim o godz.20.34. zastapil on starego aktora teatralnego Pawla Brozka, ktory udal sie na zasluzona Rente. Razem z nim Graja w filmie tzn. Takim serialu towarzyskim aktorzy z estonii. Jak...

Ostatnie kilka lat pokazało, że filmy animowane ciągle nie traca swej popularności, są zabawne i smieszne ale czy wszystkie ?? Wg mnie Potwori i spółka jest najlepszy a wg Was ??

Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta. Mam na myśli: jak wielu z was oglądało wieczorki anime na Canal +? Tam część z nas po raz pierwszy oglądnęła Armitage czy Macross Plus. Jednak nie o to mi chodzi. Przed anime leciały krótkie filmiki francuskie. To były około 2-3 minutówki. Nie jestem pewna, ale po polsku chyba...

Nie wiecie moze czy mozna w Polsce zakupic kolejne sezony na dvd???