Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ja sie własnie zastanawiam do czego słuzyły 3 muszelki w tym filmie:D
Ale daje nie wiem...
Moze Wy wiecie:D????

Chciałabym dowiedzieć się czy można dodać tapety,gdyż posiadam kilka, których tutaj nie ma,ale nie mogę znaleść opcji dodania tapet.

parę lat temu na tvp1 oglądalem fantastyczny film(fabularny) o kibolach angielskich..fabuła była taka ze policjant miał rozpracować kiboli jakiejs druzyny ang poprzez wnikniecie w ich szeregi i skonczyl maszerujac w pochodzie faszystów..film b.ciekawy,bijatyki,dymy(zwlasz cza gdy dwoch kiboli gosci wbilo sie na sektor...

więcej

Szukam "Szpiega Szoguna" - nosnik obojetny. Będę się umiał zrewanżować.
Pomóżcie Bracia i Siostry w filmie.
mmbujko@wp.pl

Od długiego czasu poszukuje filmów: ,,Uczniowska balanga" oraz ,,,Stand by my". Czy ktos z was ma moze te dwa filmy i mógłby mi nagrac (oczywiscie mogę zapłacić). Bardzo proszę o odp. najlepiej tutaj na forum lub na maila antek89@o2.pl PS. TO DLA MNIE BARDZO WAZNE.

Chciałem spytać o spis z filmu "Like or something like it"?
Godny polecenia?

Chodzi mi o spis piosenek z serialu "Fastlane-Gliniarze bez odznak".
Jeśli znacie to piszcie!
pozdro..

Poszukuję dobrych filmów związanych z koszykówką, hokejem, baseballem i footballem amerykańskim. Proszę o pomoc

czy znacie jakies filmy w ktorym jakis z glownych bochaterow albo bochaterek jest weterynarzem????

Jeśli ktoś jest w posiadaniu film pt. "Dzwonnik z Notre Dame (Hunchback)" (wersja fabularna z 1982 roku z Anthony Hopkinsem) proszę o kontakt mailowy na "cyberstorm@gazeta.pl". Z góry dziękuję.