Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słyszeliście o filmie pod takim tytułem?To film z Hilary Duff,z lata tego roku.

Reżyser-autor...a więc taki twórca, który realizując każdy kolejny film, kręci tak naprawdę wciąż ten sam obraz...ma swój łatwo rozpoznawalny język filmowy, motyw. Kogo zaliczylibyście do tej kategorii?
Według mnie...
-Wong Kar Wai...ukazuje samotność człowieka w wielkiej metropolii, niemożliwość spełnienia się...

jakies pomysly? nietrudno zgadnac, ze to moj temat na ustna mature:) wdzieczna bede za jakiekolwiek pomysly!

wordup

Czy możecie polecić jakieś komedię romantyczne, których akcja dzieje się w czasie świąt, lub w okresie przedświątecznym. Tak jak np. w To własnie miłośc i Igraszkach losu...
Z góry wielkie dzięki!!!

W magazynie Cinema było głosowanko na najbardziej efektowną filmową śmierć. Może też sobie zrobimy własną filmwebowską wyliczankę? Niekoniecznie to musi być efektowna śmierć, można zaproponowac najbardziej dramatyczną, najdziwniejszą, najbardziej wzruszającą - słowem - najbardziej naj;)

Ja proponuję:

-...

Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki z napisów końcowych z filmu "Co za życie" ("Life or something like it")?

Już od jakiegoś czasu próbuje oberześć nowy horror ,,Lęk'', czy ktos już go oglądnął i może mi powiedzieć czy jest naprawdę świetny? Jeśli tak to czekam na wasze opinie pozdrawiam:)

Jestem totalnym laikiem, ale nie wiem na jakiej podstawie weryfikowane są plakaty - przeczytałem faq i zastanawia mnie kto decyduje o tym, że plakat jest "nieoficjalny"? Skąd weryfikator wie, że plakat napewno jest "nieoficjalny"?
Rozumiem, że arty, okładki książek, gier, poziome plakaty są odrazu odrzucane - ale...

Wpisujcie swoje propozycje, bo strasznie nudno zapowiada sie ten weekend, wiec trzeba go sobie umilic paromai filmami. Co polecacie ??

dostępny jest zwiastun Oszukać przeznaczenie 3 w wersji HD może by tak wrzucić link do niego tak jak do innych? Było by miło :-)