Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

przed chwilą leciał na polsacie dokument o współczesnych neonezistach wiedziałam że nie będę obojętna na tą treść(jak zawsze zresztą) chciałabym zapytać was polskich inteligentnych wrarzliwych ludzi (bo takimi napewno jesteście skoro interesujecie się flimową sztuką) co wy myślicie na ten temat nie ważne z jakiego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, kto wie co wczoraj za film leciał na TMT po 23.00, w programie wyczytałem ze to był Dogtown ale po 1.to leciało w sobote po 2. to nie ten film :) Ten film prod. USA raczej, lata 90, 5 studentów ASP mieszka razem ze sobą, ciągle imprezują, jeden nadal tęski za swoją byłą drugi nie ma szcześcia na miłość, trzeci...

więcej

Czyż ona nie jest seksowna a jednocześnie subtelna KOBIETA pełna wdzięku ,emanuje z niej energia Młodości!!! JEdnym słowem cała "KIRKI"..heh SUKAM NA FORUM JEJ WIELBICIELI!!!

Nie wiem jaki film obejżeć i przy tym dobrze sie pośmiać, prosze o propozycje :)

To był serial puszczany w TVP 1 jakieś ok. 15 lat temu, o takim małym chłopaku co znał karate, mieszkał z policiantem i jak sie bił z bandytami to robił tak: adzia, adzia, adzia ... Kto pamieta jaki to był tytul ???

ja polecam wcześniejsze części american Pie a także"

"Dziewczyna mojego szefa"
"Dziewczyna z sąsiedztwa"
"50 pierwszych randek"
"Chłopaki na Ibizie"
"Big Daddy"
"Eurotrip"
"Mrówki w Gaciach 2" - jedynki nie oglądałem
"Duplex"

Ludzie Potrzebuje te filmy nawet nie mozecie sobie tego wyobrazic. Wiec jesli ktos jest w posiadaniu ktoregos z tych filmow to prosze o kontakt. P.S. Szukalem w wielu wypozyczalniach i tego ani tez "To" nie ma juz.

W piątek w nocy w polsacie leciał za....bisty film. Widziałem tylko środkową częśś filmu. Jest o grupce kumpli w wielkiej brytanii. Wszystko kręci sie wokół problemów dzisiejszej młodzieży i to w klimatach podobnych do Trainspotting. Plizz dajcie mi tytuł!!!

No wlasnie czy jest jakis film który choc troche przypomina ten klimat.