w stylu Raporta pelikana, systemu czy wierny ogrodnik. Cos o duzych spiskach ktore zostaja odkryte przez normalnych ludzi.jak znacie do piscie.
dzieki i pozdrawiam
Interesuje mnie piosenka z filmu "dziewczyna z sasiedztwa" która leci w trakcie imprezy gdzie mathiu zostaje wygoniony z niej pod pretekstem ze nie ma dla niego miejsca.... a on podchodzi do tej dziewczyny i ją całuje i w tym momencie leci ta piosenka leci ona róznierz gdy jada oni po balu do domu limuzyna... Kochają...
więcej
POszukuję filmów o nieszczęśliwej miłości, zranionym sercu itp. Jeśli możecie mi pomóc, to wpisujcie.
Wiem, ze jest
"Romeo i Julia" z '96 roku - oczywiście wszystko po Szekspirowsku-kochankowie giną,
"Miasto aniołów" - anioł zrzeka się wieczności, by być z ukochaną, lecz ona ginie w wypadku
coś jeszcze?? Napewno...
J.W, poszukuje tytulu filmu ktory prezentuje losy prezentera radia WNBC - Howarda ? ( nie jestem pewny ) dawno go widzialem ale pamietam ze byla to znakomita komedia i problem w tym ze nie pamietam tytulu bo chetnie bym sobie go obejrzal ponownie
w transporter 2 póscili piosenke z trailera sin city (the celll) cholernie nie pasuje do tego filmu)psuje klimat i transportera i znieważa sin city. kawałek leci w czasie 1 godzina i 1.30 min +- pare sekund w zależności od kopii co wy na to???? bo jak dla mnie ten film właśnie sie spalił dzieki tej piosene a i tak był...
więcejSzukam filmów w stylu Starsky & Hutch, chodzi mi o tamte czasy, Stany, muzyka np. Bee Gees, bujne fryzury, samochody typu Mustang etc...
Jak tak patrze na premiery i widze ten "Plan Lotu" i czytam o czym on jest to aż mnie na sen bierze to już chyba 10 film którego treścią jest życie dziecka które w zasadzie jest fikcją i wyobradznią kogos tam,jej patrzcie ile już było takich filmów:
"Szósty zmysł"
"Życie którego nie było"
noi miałam jeszcze kilka...