Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w stylu Raporta pelikana, systemu czy wierny ogrodnik. Cos o duzych spiskach ktore zostaja odkryte przez normalnych ludzi.jak znacie do piscie.
dzieki i pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Interesuje mnie piosenka z filmu "dziewczyna z sasiedztwa" która leci w trakcie imprezy gdzie mathiu zostaje wygoniony z niej pod pretekstem ze nie ma dla niego miejsca.... a on podchodzi do tej dziewczyny i ją całuje i w tym momencie leci ta piosenka leci ona róznierz gdy jada oni po balu do domu limuzyna... Kochają...

więcej

POszukuję filmów o nieszczęśliwej miłości, zranionym sercu itp. Jeśli możecie mi pomóc, to wpisujcie.
Wiem, ze jest
"Romeo i Julia" z '96 roku - oczywiście wszystko po Szekspirowsku-kochankowie giną,
"Miasto aniołów" - anioł zrzeka się wieczności, by być z ukochaną, lecz ona ginie w wypadku
coś jeszcze?? Napewno...

więcej

J.W, poszukuje tytulu filmu ktory prezentuje losy prezentera radia WNBC - Howarda ? ( nie jestem pewny ) dawno go widzialem ale pamietam ze byla to znakomita komedia i problem w tym ze nie pamietam tytulu bo chetnie bym sobie go obejrzal ponownie

w transporter 2 póscili piosenke z trailera sin city (the celll) cholernie nie pasuje do tego filmu)psuje klimat i transportera i znieważa sin city. kawałek leci w czasie 1 godzina i 1.30 min +- pare sekund w zależności od kopii co wy na to???? bo jak dla mnie ten film właśnie sie spalił dzieki tej piosene a i tak był...

więcej

Szukam filmów w stylu Starsky & Hutch, chodzi mi o tamte czasy, Stany, muzyka np. Bee Gees, bujne fryzury, samochody typu Mustang etc...

pinero

użytkownik usunięty

czy istnieją osoby które oglądały ten film? bo ze wszystkich moich znajomych to nikt!

patologia

użytkownik usunięty

filmy przedstawiającee różnego typu patologie tytuły i co o nich sądzicie

Powtarzane...

użytkownik usunięty

Jak tak patrze na premiery i widze ten "Plan Lotu" i czytam o czym on jest to aż mnie na sen bierze to już chyba 10 film którego treścią jest życie dziecka które w zasadzie jest fikcją i wyobradznią kogos tam,jej patrzcie ile już było takich filmów:
"Szósty zmysł"
"Życie którego nie było"
noi miałam jeszcze kilka...

więcej