Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Powtarzane...

użytkownik usunięty

Jak tak patrze na premiery i widze ten "Plan Lotu" i czytam o czym on jest to aż mnie na sen bierze to już chyba 10 film którego treścią jest życie dziecka które w zasadzie jest fikcją i wyobradznią kogos tam,jej patrzcie ile już było takich filmów:
"Szósty zmysł"
"Życie którego nie było"
noi miałam jeszcze kilka...

więcej

kiedy wreszcie będzie w kinach coś do ogladania

czy ma ktos moze ostatni utwor sciezki dzwiekowej Kill Bill vol2 === The RZA! - Black Mamba === ??? nie moge go znalezc, jest podobno ukryty.....

Patrze sie tak na niektóre wasze tematy i odrazu czuje sie jakby mnie ktos w ryj szczelił.
Po co piszecie takie głupie tematy typu:" Który leprzy aktor Pazura czy Linda?", "filmy z najleprzą myzyką" itp.
Czy w podanych tematach jest naprawde rozmach do wyrazania swojej opini, powaznej i emocjonującej dyskusji? Zawsze...

więcej

Powiedzcie mi proszę o co do cholery chodzi. Jakiś czas temu na forum zostal założony post w treści którego było napuisane, że tu jest straszny śmietnik i coś z tym trzeba zrobić. Ktoś zauważył tego posta i postanowil zrobić pierwszy krok w stronę porządku: zalożyl temat "ZAGUBIONE TYTULY", użytkownicy mieli tam...

Jako ze na chata nie chca mnie wpuscic(ale czemu) spytam na forum:Czemu nie moge luknac trailera?Np.Saw II,mam MediaPlaya,itd-i nic procz textu"Gotowy"nie wyswietla sie-pomożecie?

Mam kilka żeczy które są mi niezbyt jasne ...
1. Kiedy Kikyou sie odradza po czyjej jest stronie i gdzie mieszka ?
2. No i czy ona nadal kocha Inuyashe ?
3. Czy Sessomaru kiedykolwiek rozmawiał z bratem .. a wogule to dokładnie po co Sessomaru go tłucze ?..( bo zawsze tłuką).
----------- Hej może ktoś wie i odpowie...

więcej

Film leciał kiedyś w TV z 10 lat temu, był chyba produkcji czeskiej albo rosyjskiej coś koło tego. Bohaterką jest dziwczyna której zycie nie rozpieściło trafia w końcu do zakładu dla umysłowo chorych wbrew swej woli i chora wcale nie jest, tam się nad nią znęcano... Dziewczyna ta napisała potem książkę o swoich...

poszukuje wszystkich odcinków muppets tonight jezeli ktos by wiedział to prosze o informacje

nowy film

użytkownik usunięty

niedawno byłam w kinie i puścili reklamę nowego filmu, związanego z historią Romea i Julii. Nie wiem jak on się nazywał, a chciałabym o nim poczytać.