Poszukuje tego filmu juz od dluzszego czasu i nigdzie go nie moge dostac (mysle oczywiscie o wersji na CD lub DVD). Czy bylby ktos tak mily kto dalby mi znac ze posiada ten film albo skad mozna go sciagnac? Pozdrawiam wszystkich na forum. Kontakt ze mna: bartkor@interia.pl oraz GG: 4312825
pszukuje wszystkich odcinków muppets tonight sa ciezkie do zdobycia czy orientuje sie moze ktos gdzie mozna je dostac
Znacie jakies filmy gdzie glowny watek to: sa 2 dziewczyny i chlopak. Jedna z tych dziweczyn jest dziewczyna tego chlopaka a ta druga sie w nim kocha ale on o tym nie wie i temu chlopakowi tez podoba sie ta druga ale tego nie pokazuje tylko specjalnie probuje pokazac tej 2 dziewczynie ze jest b. zakochany w swojej...
witam wszystkich, mysleliscie ze juz tu nie wroce??? o to jestem z nowym, bardzo madrym tematem.....................cn d. hehehe a wiec czekajcie cierpliwie
Chciałbym obejrzec coś ciekawego ze znajomymi. Musi to byc jakiś dobry film s-f lub fantastyczny. Starszą klasykę oglądałem więc chodzi mi o coś nowszego.
Proszę pomóżcie:)
Czy ktoś może kojarzy piosenkę z zakończenia Factotum, kiedy lecą już napisy? Chyba przegapiłem wykonawcę, a utwór jest niezły... Zresztą sam film również mi się podobał, zwłaszcza Matt Dillon. Co poniektórzy oskarżają go, że za gładki i lalusiowaty do tej roli, ale mnie wydał się jednak przekonywujący. Teraz, czytając...
więcejJaki według Was był najlepszy film tego aktora?? Uważam, że Tom grał w wielu dobrych filmach - ale ja typuje że najlepszym był =Forest Gump=
Z ogromną chęcią obejrzałabym sobie jesiennej nocy Moulin Rouge, Upiora w Operze i jeszcze jakiś - może starszy - musical. Czy ktoś popiera pomysł, aby trochę wmusić to na Multikinie? Jesli tak, to bardzo prosiłabym o wejście na stronę Multikina (oczywiście dział Poznań) i wypełnienie ankiety - a najlepiej też o...
W niektorych kinach, zdaje sie Cinema City, przed filmami puszczaja takie ohydne cos, co trwa 10 minut, powodujac wymioty oraz rasowe uprzedzenia (wyjaca obrzydliwie czarna baba). Nazwali to "Romeo i Juliet", a ma toto tyle wspolnego z romansidlem Szekspira co H&M z przyzwoitymi ubraniami... Ohyda, wkurwienie, żenujące...
więcej