Znacie może nazwe filmu, w którym bohaterowie prowadzą sklep muzyczny. Większość czasu spędzają na rozmowach o muzyce. Główny bohater zakochuje sie piosenkarce którą zobaczył podczas występu. Podajcie nazwe tego filmu jak znacie... dzięki i pozdro
Mam do Was prośbę, drodzy Filmwebowicze - potrzebuję tytułów albo chociaż kompozytorów bądź też tytułów filmów, w których znalazłabym złowrogą, dramatyczną i ogólnie wprowadzającą w stan niepokoju, muzykę. Będę wdzięczna za każdą propozycję :) Z góry bardzo dziękuję ;)
Stary horror o facecie co zamieniał sie w jakiegos potwora i panicznie bal sie kotów. Facet ten lubił słuchać płyt gramofonowych. Czy wiecie co to za film?? z gory tnx
Później zadzwonij telefon, dziwny głos oznajmij że umre w ciagu 7 dni!!! . Pytanie za 100 pkt - co to za film
Słuchajcie jestem romanistka i potrzebuje filmy francuskie i włoskie współczesne takie od 1998 roku, zaplace, oddam płytki, bardzo mi sa potrzebne do spraw edukacujnych, ucze francuskiego i włoskiego. Basia Michaluk z Torunia. Podaje e-mail: basik76@autograf.pl
Słuchajcie jestem romanistka i potrzebuje filmy francuskie i włoskie współczesne takie od 1998 roku, zaplace, oddam płytki, bardzo mi sa potrzebne do spraw edukacujnych, ucze francuskiego i włoskiego. Basia Michaluk z Torunia.
Hejka właśnie powstało nowe forum o serialu Buffy i Aniele Ciemności ... www.buffyangel.fora.pl ... są to poczatki forum ... mam nadzieje że zaistnieje . Więc bardzo zapraszam wszyscy są mile widziani ...
Czy ktoś z was pamięta tytuł filmu, bedzie on z przełomu 80/90 lat i jest to komedia sensacyjna. Naukowcy wymyślają maszyne do przywracania martwych na kilka dni spowrotem:) i popełnione zostaje morderswto i żeby dowiedzieć sie kto zabił, detektyw przywraca do życia zabitego i razem wyjaśniają razme zabójcy. Czy ktoś...
więcejW ostatnim czasie niepotrafie sie zebrać i obejżeć porządnie od początku do końca żadnego filmu nawet jesli by mi sie podobał i był ciekawy może dlatego że sam oglądam te filmy niemam z kim usiąśc i obejżeć filmu czy to z dziewczyną czy z rodzicami... bo albo niemają czasu albo akurat nieodpowiada im ten właśnie...