Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam godnych polecenia filmów zwanych potocznie "karate" (nienawidzę tego określenia). Chodzi o to by większą część trwania filmu stanowiła ogólna klepanina, tylko taka "porządna", dobrze zfilmowana i zaplanowana. Bez tandety i sztuczności (co nie musi wykluczać efektów specjalnych). Mogą być również inne elementy...

więcej

Chcialbym znac tytul takiego starego filmu ktory kiedys ogladalem na dwojce - ewidetnie amerykanski poniewaz w czasie filmu jest duzo takich zajebistych piosenek zespolow AC DC , black sabbath chyba jeszcze led zeppelin . Film ten musi byc stary jak cholera bo mlodziez rozjeżdza sie tam pontiacami gto z 69 roku i...

jestem tu nowa i zabardzo niewiem czy tu można ogladać filmy? a jak tak to jak? powie mi ktoś?

jestem tu nowa i zabardzo niewiem czy tu można ogladać filmy? a jak tak to jak? powie mi ktoś?

Wspisujcie te, które najbardziej Wam się spodobały i zapadły w pamięć

Obejrzałem film ,,Troja'' i chciałem przeczytać książkę, na podstawie jakiej był on zrobiony.Ale nie wiedziałem dokładnie co to za książka.Na różnych księgarniach internetowych znalazłem:Troja,Iliada,Tryligi a.
Ale to chyba jeszcze nie to. BŁAGAM NIECH MI KTOŚ POWIE CO TO ZA KSIĄŻKA I JAKIEGO AUTORA!!!!!

mi osobiscie podobal sie bardzo fil "tożsamość" i "milczenie owiec" oraz "efekt motyla" . Piszcie jakies są Wasze ulubione filmy tego rodzaju ;]

możecie mi podać tytuły jakiś romantycznych filmów takich jak "cinderella story" czy "szkoła uczuć" plissss.....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Może ktoś zna tytuł filmu o czirliderkach. Wiem, że były tam dwie drużyny czirliderek, które prowadziły wojne o kradzież układu, rywalizowały między sobą. Nie moge sobie przypomnieć tytułu, a jest to dla mnie bardzo ważne.