Zbliżaja sie święta Bożego Narodzenia, trzeba sie wkręcic w ten nastrój, a najlepiej się wkrecam ogladajac jakis dobry film(o tematyce świąt). Stąd moje pytanie....

McGoo

film na swiateczne dni? przychodzi mi do glowy tylko 1 tytul. film ktory zawsze pojawia sie w tv na swieta. "kevin sam w domu":) mimo ze widzialam wiele razy zawsze chetnie przypominam go sobie w swieta (co irytuje pozostalych czlonkow rodziny:) tak zdecydowanie kevin!

McGoo

"To właśnie miłość" - komedia romantyczne w świątecznych klimatach

mona_4

To właśnie miłość, Kevin sam w domu, Kevin sam w Nowym Yorku,

mona_4

Dokładnie :].
Baardzo miła komedia, chwilami smutna...
Żałuję, że oglądałam ją w lipcu, kiedy było gorąco...
Jedyna romantycznac komedia, która mi się spodobała :).
I jeszcze super muzyka...:).
Ta dziewczynka ślicznie zaśpiewała "All I Want For Christmas Is You" na samym końcu...

sandrula

Sprawdzone komedie o tematyce filmowej ktore zawsze z przyjemnascia ogladam i nigdy nie są nudne to " Witaj świety Mikołaju"ze świetna rola Chevy Chase oraz" Kevin sam w domu". Nie znam lepszych komedi o tematyce światecznej te sa the best.

McGoo

Miłe,świąteczne filmik...hmmm...kiedyś oglądałam na Hallmarku taki bardzo fajny film:są święta,los sprawia iż Niemcom i Anglikom(jest wojna)dane jest być pod jednym dachem,razem z taką kobietą i jej synem.Tytułu niestety nie pamietam,ale film świetny:)

McGoo

Ja dzisiaj widzialem ,,to własnie miłość" i juz wkreciłem sie w świateczny nastrój. Bardzo pozytywny film, polecam.......

McGoo

Terminator 2
od kilku lat z rzędu leci w święta :) w te pewnie też go puszczą

McGoo

...zły och jak bardzo "ZŁY MIKOŁAJ" (zakładam że masz 18 lat) :-)...

a ten pomysł z terminatorem jest przedni :-)

pozdrawiam