Zna ktoś może tytuły piosenek z filmu "Rich Girl" z 1991 roku? Gdzie mógłbym znaleźć soundtracka z tego filmu??
Ten film znalazłam w zapowiedziach na filmwebie, jednak teraz go tam nie ma (w nowościach również nie znalazłam). Moze wy mi pomożecie? A więc film opowiada o tym, że ludzie mają zdolność cofania sie w czasie. I jest myśliwy, który cofnął się do czasów, kiedy żyły dinozaury. Może on je zabijać (bo i tak wyginom). Ale...
więcejWidziałam wersję chińską Upiora w Operze. Powalająca. Chyba naet Shumacher z niej czerpał.Polecam. Jakie są wasze ulubione wersje Upiora w Operze i zaczął sie z nim wasz romans? :*
Potrzebuje tytuł film bo sam nie pamiętam. Oglądałem go kiedyś na video i z przyczyn sentymentalnych chciałbym do niego wrócić. Film jest chyba z lat osiemdziesiątych opowiada o młodej gościance która dostaje medelion-talizman od pewnej starej baby rzekomej czarodziejki, gdyż ta z wróżąc z ręki bohaterce odkrywa iż ona...
więcej
Witam!
Poszkuję dobrych dramatów, w których to rezyser majstrował troszkę przy chronologii wydażeń. (tak jak np. w memento czy 21 gramów)
Są w ogóle jakies inne filmy tego typu ? ^_^
Prosze o pomoc, może ktoś zna tytuł filmu którego potrzebuje:)
Film z początku lat 90 może koniec lat 80 prawdopodobnie pordukcji Chińskiej bądz HK. Pamiętam tylko to, że był jakiś mistrz on miał dwie uczennice które walczyły ze złem, pamiętam też, że w jakimś pokoju grupka studentów walczyła z jakąś kobitką w stroju...