Czy ktos sie orientuje gdzie moge zdobyc ksiazki na temat filmow afroamerykanskich. Wystarczy jak podacie jakies tytuly, autorow, dzieki.
Czy ktos sie orientuje gdzie moge zdobyc ksiazki na temat filmow afroamerykanskich. Wystarczy jak podacie jakies tytuly, autorow, dzieki.
Jaki jest wasza ulubiona postać z filmów?? Ja osobiście uwielbiam Velmę Kelly czyli postać graną przez Catherine Zete-Jones w "Chicago", ale nie tylko :) pozdrawiam i zapraszam do piasnia swojej opinii.
Moim zdaniem są to 1)Jason Voorhees (Piątek 13-tego) 2)Freddy Kruger (Koszmar z ul. wiązów) 3)Michael Myers (Halloween)
Czy ktoś z forumowiczy ma ten film w swojej kolekcji ? Jeśli tak to prosze o kontakt.
602590294
ralba12@interia.pl
POZDRAWIAM
Ja uważam że jeśli wziął by się za to ktoś kompetentny( słyszłem że Kane Hodder zabiera się za kręcenie horrorów) to mógłby to być dobry pomysł. Pod warunkiem że film będzie utrzymany w konwencji początkowych części serii.
Niedawno ściagnąłem bo chcialem koniecznie obejrzec ten film bo ksiazka byla zajebista a uwielbiam Kinga i wersja która mam trwa 2h 59min i jest tak ze Ben i Mark wchodza do domku i lezy na lozku jakas kobieta i film sie urywa! i własnie niewiem czy to byla ostatnia scena filmu czy nie?? Wersja która posiadam trwa...
Horrrory znany od dawna gatunek jak dla mnei ogladam po to by sie troche wystraszyc pobawic ale najlepiej Horrory ogladac w kinie :P
POMOCY !! czy ktoś może kojarzy serial amerykański emitowany przez tvp1 w latach 90-tych, którego główny bohater po powrocie do domu z pracy (mieszkał sam, nie miał rodziny) rozbierał się do naga i kładł spać do kartonu wielkości małej szafki. niestety to jedyna rzecz, która wyróżnia go z szeregu innych filmów...
Bardzo mi zależy na tytule jednego filmu...
Akcja dzieje się w małej nadmorskiej miejscowości. Pewnego dnia małżeństwo na co dzień prowadzące sklep rybny przygarnia samotnego chłopaka (20-25 lat). Chłopak ten wypełnia pustkę w życiu tego małżeństwa, gdyż ich syn wyjechał robić karierę do innego miasta. Po pewnym...