Zastanawie mnie dlaczego wiekszosc duuuuza wiekszosc nie wzuca zdjec wlasnych w ikony tylko chowa sie za roznymi roznosciami-czy to wplyw FILMÓW tak was wpedza w anonimowosc, wyobraznia, chęć bycia kims innym-- hehe zabawne to nie sadzicie?
oto moje typy
dziesiec-moim zdaniem najlepszych
1.Wejście Smoka
2.Klasztor Shaolin.
3.Fist of Legend
4.Shootfighter-Fight to the death
5.Romeo Musi Umrzec
6.Danny The Dog
7.Pijany Mistrz
8.Wsciekla piesc z Brucem Lee
9.Ong Bak
10.Dragon The Bruce Lee Story
Jesli tak nieuwazacie to odpowiadajcie!!!!
z gory...
Ole poznałem w wakacje.. w pracy w "Karczmie spiewajacych kelnerów i kucharzy" Jej wokal jest niesamowity o do tego jest niezwykle atrakcyina i inteligetną osoba o złotym serduszku. Tak wiec zapraszam wszystkich na 2 stronki poświecone Olnce i prosze o komentaze dotyczace jej spiewu pozdrawiam Buziooooolleee...
Ole poznałem w wakacje.. w pracy w "Karczmie spiewajacych kelnerów i kucharzy" Jej wokal jest niesamowity o do tego jest niezwykle atrakcyina i inteligetną osoba o złotym serduszku. Tak wiec zapraszam wszystkich na 2 stronki poświecone Olnce i prosze o komentaze dotyczace jej spiewu pozdrawiam Buziooooolleee...
Czesc! Chcialbym zrobic sobie wieczór o filmach ze złodziejami!!! I nie znam z lekka nowyc tytułow (a znam takie; (60 SEKUND Ocean 11 i 12. Włoska Robota, VInczi!! ) Podajcie jakies fajne co napadaja na bank albo obrabiaja cos !!!
Jakie filmy według was mogłabym obejrzeć aby nacieszyc oko pieknymi zdjęciami ??
Szczególnie interesują mnie filmy w których można podziwiać sceny tańca arabskiego, hinduskiego,chińskiego - ogonie azjatyckiego ale tez:
1.Bollywood: w stylu Duma i uprzedzenie, Veer-Zaara, Jestem przy Tobie
2. Japońskie w stylu:...
Blagam,pomozcie.choci mi po glowie pewien film,ktory ogladalam juz jakis czas temu.to bylo pewnej zebowej wrozce,ktora zabijala dzieci w 14 roku zycia kiedy to tracili ostatni zab. Z gory wielkie dzieki za pomoc.......pozdrawiam....
opowiada o kobiecie, która ucieka z więzienia i po drodze zabiera zakładniczkę, starszą kobietę, w miarę upływu czasu między kobietami rodzi się przyjaźń... proszę o tytuł lub cokolwiek