Szukam filmów Borowczyka. Mogą być VHS, MPEG, DivX, DVD. wypozyczę odkupie albo obejrze wspólnie przy piwku lub wódeczce.
Cokolwiek !!
Marcus_B
mam te tytuly tego pana:
Dzieje grzechu
Opowieści niemoralne
Za murami klasztoru
Bestia
chetnie sie wymienie za jakies rarytasy:)
Nie jestem pewien czy będę miał "rarytasy" na wymianę. Gdybyś mógł rzucić kilka pomysłów byłaby jakaś jasność.
Pozdrawiam
Marcus_B
na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej kino noir (lata 40-60) i kino exploitation lat 70tych
Witam ponownie. Nie odzywałem sie ponieważ byłem w rozjazdach słuzbowych niekoniecznie w poblizu komputera. Chce wrócić do tematu filmów Borowczyka. Musze sie jednak przyznać, ze kiepski raczej ze mnie znawca filmów i na pewno nie jestem kolekcjonerem. Do Borowczyka mam pewien sentyment gdyż obejrzałem te filmy w latach osiemdziesiątych i był to swoisty szok. Jestem ciekaw jak odebrałbym te obrazy po ponad dwudziestu latach. Jedyne więc co moge zaproponować w zamian za umozliwienie mi ich obejrzenia to (z całym szacunkiem) po prostu kase, albo jakąś muzykę z dośc bogatej kolekcji płyt. Mam kilka filmów DVD oraz Divx, ale są to popularne tematy - ogólnodostepne. W razie czego moge podać tytuły.
Pozdrawiam serdecznie
Marcus B
Serdecznie popzdrawiam