Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może mi ktoś podpoiwe gdzie szukać i jak dodać nowy film do bazy???

Pomocy!! poszukuje napisów do filmu Pożegnalny walc(Waterloo bridge) dzięki

Poszukuje filmów z wątkiem religijnym np: Aniołowie Apokalipsy, 9 wrota... jeżeli znacie jakis film tego rodzaju bardzo prosze o kontakt gg: 2732744

Jaka jest wasza ulubiona muzyka filmowa?? A może poprostu jakas jedna piosenka?? (moja to z filmów "Chicago", "Moulin Rouge!" oraz z "Syren" i "Romeo+Juliet" , ale to z pewnościa nie wszystko)
Pozdrawiam!!

Miłośnicy filmów o samurajach odezwijcie się. Szukam niektore filmy.

Słuchajcie jak można zmienic zdjęcia z filmu lub aktora żeby dostać te punkty i gdzie można napisać recenzje z filmu?

Poszukuję film Bandits Vs. Samurai (Kumokiri nizaemon) reżyser Hideo Gosha, Japonia 1978. Miłośnicy samurajskich filmów odezwijcie się!

Nie wie ktos,czy mozna go kupic na plycie, moze jakis divx? Bede wdzieczny za info archuit@yahoo.fr

Witam! Sprawa jak w temacie. Bardzo chcialem odnaleźć pewien film o tematyce wojennej. Opowiada o kompanii żołnierzy amerykańskich, ktorzy znajdują sie na terenie Niemiec. Akcja dzieje się w zimie. W pewnych okolicznosciach oddział żołnierzy niemieckich 'zaprzyjaźnia' sie z amerykanami. Wymieniają wzajemne prezenty...

Uwielbiam tych reżyserów i chciałbym obejrzeć jak najwięcej ich filmów. W swojej kolekcji mam następujące tytuły De Palmy: "Świadek mimo woli", "Człowiek z blizną", "Cześć, mamo!", "Femme Fatale", "Oczy wężą", "Misja na Marsa" i "Życie Carlita". Z Hitchcocka posiadam: "Psychoza", "Starsza pani znika", "Nieznajomi z...