Mam pytanie. Podobno w filmie"Być jak John Malkovich" wystąpiła Winona Ryder... Jakoś jej nie zauważyłam, więc byłabym wdzięczna jakbyście mi pomogli. Dzięki :)
Co wy na to, żeby użytkownicy dawali linki do filmów??? Ja zacząłem i w jeden z postów na Batman - Początek zawiera linki do filmu. Co o tym myślicie???
Czy znacie może filmy które opowiadają o tym jak jeden naród pomaga przeżyć drugiemu??? jeśli tak prosze podajcie ich tytuły
Byłem w kinie na Wyspie i przed projekcją były zwiastuny. Jeden kończył się tekstem: "remember, remember, the fifth november" Tekst piszę z pamięci i może być niedokładny. Jeśli ktoś kojarzy czego to był zwiastun, byłbym wdzięczny.
Ogladalem kiedys na TVP1 pozno w nocy film o wspanialym pianiscie ktory zyl na statku podrozujacym miedzy Europa a USA. Moze ktos pamieta jak ten film sie nazywal? Wiem ze tytul to bylo imie tego pianisty. Bylo bardzo dlugie nadane mu przez jego czarnoskorego poiekuna ktory byl palaczem na tym statku. Jeden czlon to...
więcejByłbym wdzięczny jakby ktoś mi podał tytuły filmów z tego okresu. Chodzi mi tu o filmy , które zdobyły jakieś nagrody i filmy naprawde dobre. A może jest jakaś możliwość przeglądania filmów względem rocznika ?
Tytaj morzecie napisać mi (a dodam) co i w ktorym polski serialu nie jest dodane(moze byc od zera) . Dizeki czekam
Witam filmwebowiczów!
Kupiłam niedawno musical Webbera Upiór w Operze. Plyta DVD zawiera dodatki w postaci spotów, wywiadów, z planu... Nie zawiera jednak dodatków, o których niedawno słyszałam. Są to sceny nie włączone do filmu (m.in. piosenka No one would listen). Czy zostanie wydana płyta z takimi dodatkami? Jeżeli...