Mam pytanie obecnie(TERZA JUZ PEWNIE NIE ) zajmuje 14 miejsce w LEB W LEB pisza tam ze za ta ilosc pkt dostaje sie koszulke filmowa . wiec pytanie moje takie czy oni przysulaja ten koszulke-jesli tak ta skad wezma adres?
Czy sam mam sobie ja wziasc???
Wczoraj obejrzałem film "Fantastyczna Czwórka" i moge stwirdzić ... że moim zdaniem film jest ŚWIETNY ( każdy może mieć inne zdanie do tego filmu :D) Wspaniałą obsada + scenariusz :-) Super ... Już nie moge sie doczekać Drugiej części teg Fantastycznago filmu :D
witam wszystkic. oglądaliście może serial między nami facetami? jest emitowany co dzień od poniedziałku do piątku na tvnSiedem o godzinie 19.10, uważa, że to świetny serial, cholernie mi się podoba, trafiłem na niego zupełnie przypadkowo przelatując po programach i od tamtej chwili oglądam go dzień w dzień :) Pokazuje...
więcejbo opinij zwykłych użytkowników są więcej niż mile widziane.Jak myślicie dodając liste odcinków jakiegoś serialu gdzie to umieszczacie w jakim dziale.jestem ciekaw odpowiedzi??
Witam mam od paru dni pewnie problem wpisuje w pole szukaj filmy i nic sie nie wyswietla .Próbowalem nawet te najbardziej znane typu : titanic itp. i nicc.Czy zna ktos przyczyne , czy u was jest ostatnio podobnie???
wpadłam na szczwany plan;] żeby filmy miały note od 1 do 6
1 to beznadziejny
2 to mizerny
3 ujdzie
4 to film dobry
5 bardzo dobry
6 to rewelacyjny
wydaje mi sie ze skala do 10 jest zbyt duża zwłaszcza ze wiekszość filmów ma note 8 niektóre 7 żadko kiedy 6 i są filmy na 9 ale to wiecie taki mój pomysł;] Co...
Błagam niech mi ktoś powie co to jezst za utwór który pojawia się w filmie podczas gdy jacyś facet pisze na plecach głównej postaci ubranej jak modelka a kilku facetów robi zdjęcia, UTWÓR JEST PO FRANCUSKU. W filmie jest to moment podkoniec pierwszych 10 minut.
Z góry dziękuję.
Poszukuję stron z napisami po niemiecku do nie tylko Niemieckich filmów. Znalazłem osobę, która zgodziła się przetłumaczyć je na polski. Jest to o tyle ważne, że do wielu "perełek" nie ma tłumaczeń na stronie napisy.org. Więc jeśli zna ktoś dobrą stronkę to będę wdzięczny za namiary.
Z góry dziękuję.