czesc,jako do specow filmowych,mam pytanie. moze kojarzycie film [hmm ok. lata 90te'] w ktorym zonaty facet zdradzal zone z nastolatka ktora pozniej byla opiekunka jego dzieci? troche aktorzy glowni kojarza mi sie z chevy chase'm i jennifer love hewitt ale nie ejstem tego pewna...... jesli ktos wie niech...
Czy ktoś z was równie bardzo obawia się tej ekranizacji? Ja się martwię tym karkołomnym wyczynem, obawiam się, że może to niestety przynieść rozczarowanie, bo chyba, trudnośc ukazać świata, nosem Jana Baptysty jest tutaj oczywista. Czy jest ktoś jeszcze, kto podziela moją obawę?
Aktorów również, ale ogólnie to wszyscy byli ciemnoskórzy.
Film opowiadał o handlu narkotykami w NY w jakiejś tam dzielnicy, w kazdym razie główny bohater początkowo nie chciał handlować, ale zdecydowal się i pamiętam, że po krótkim okresie (tydzień lub 2 tyg) dorobił się Ferrari.
no i jakoś to leciało ale potem...
Jakie są dla was najlepsze horrory science-fiction.Ale uwaga chodzi mi bardziej o horrory z tych mniej znanych bo o takie klasyki jak Alien czy Predator to znam i doceniam, a chcialbym jeszce by byscie skupili sie najbardzej na latach 60'tych do połowy 90'tych, więc nie wymieniajcie ich. Dzieki z każdy film trzymajcie...
więcej...tylko nie pamiętam tego tytułu. Taki serial leciał kiedyś, ho ho, młodsi na pewno nie beda pamietać, amerykanski rzecz jasna dla młodzieży bodajże. O jakiejs dziewczynie do której chłopak przychodził przez okno. Jestem ciekaw czy ktoś pamieta ten tytuł ;) A to zagadka he ?
Pamiętacie może magazyn telewizyjny który nazywał się bodajże "Morze". Leciał dawno temu na TVP1 o tej samej porze co "Pieprz i Wanilia", w niedzielne popołudnie. Otóż w czołówce tego magazynu przy takiej fajnej muzyczce był pokazany fragment filmu o piratach. I tu jest pytanie, czy jest to film "Czarny Łabędź" z '42 ?...
więcejStudio 35 zaprasza doodwiedzenia strony www.studio35.kom.pl - do zassania darmowe filmy, zdjecia itp(a w krotce 'itd';). Potraktujcie to jako ciekawostke kinematograficzna. Jako ze filmy robimy hobbystycznie nasze produkcje niejako odbiegaja standardem od kinowych hitow ( i mam wrazenie ze slowo 'niejako' nie oddaje do...
więcejFilm mózi o dwóch mężczyznach, którzy po powrocie z szpitala psychiatrycznego na nowo przystosowują się do życia. Otrzymują mieszkanie i opiekuna.Początkowo boją się nawet odebrać telefon. Później jeden z nich wkłada po opakowań z kaszą, czy czymś takim, kartki ze swoimi wierszami, odkrywa jej jakiś znany człowiek i...
więcej