cytat: do głównego bohatera ciągle ktoś mówi "myślałem, że nie żyjesz" odpowiedź: "wiem, wszyscy mi to mówią"
juz od pewnego czasu mysle o pewnym amerykanskim filmie
chyba z 10 lat minelo od momentu gdy go widzialem wiec raczej juz sobie nie przypomne tytułu, dlatego tez prosze o pomoc
kobieca druzyna sportowa chyba baseball'istek zostaje zaatakowana po
jednym z meczy, uciekajac przez las kobiety musza walczyc u zycie
Fabuła filmu działa się w miejscowości przemysłowej chyba w USA. W miejscowości tej była fabryka, ktora przejeli japończycy. Chcieli zmobilizowac pracowników do bardziej efektywnej pracy, ale im sie to nie udało, więc chcieli zakład zamknąć. Pracownicy sie nie chcieli zgodzić więc poszli na układ: zrobią ileś tam...
Moim zdaniem, w ostatnim czasie coraz wiecej pojawia sie glupawych tlumaczen nie tyle osmieszajacych film co wrecz oddzielajacych tytul od sensu filmu.... chcialabym znac wasze zdanie odnosnie tlumaczen....te , ktore najbardziej was zdeterminowaly, te ktore sa trafione, i te , ktore zostawilibyscie w spokoju... co wy...
więcejCzy ktos sie orientuje gdzie moge zdobyc ksiazki na temat filmow afroamerykanskich. Wystarczy jak podacie jakies tytuly, autorow, dzieki.
Czy ktos sie orientuje gdzie moge zdobyc ksiazki na temat filmow afroamerykanskich. Wystarczy jak podacie jakies tytuly, autorow, dzieki.
Jaki jest wasza ulubiona postać z filmów?? Ja osobiście uwielbiam Velmę Kelly czyli postać graną przez Catherine Zete-Jones w "Chicago", ale nie tylko :) pozdrawiam i zapraszam do piasnia swojej opinii.
Moim zdaniem są to 1)Jason Voorhees (Piątek 13-tego) 2)Freddy Kruger (Koszmar z ul. wiązów) 3)Michael Myers (Halloween)
Czy ktoś z forumowiczy ma ten film w swojej kolekcji ? Jeśli tak to prosze o kontakt.
602590294
ralba12@interia.pl
POZDRAWIAM