Bardzo lubię horrory z lat .80. Mają świetny klimat, obojętnie czy są o duchach, wilkołakach czy psychopatycznych mordercach. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś fajne horrory powstałe właśnie w tej dekadzie?
Polecam Wam moją stonę o tematyce filmowej - recenzje, box-office'y i ich omówienia. Serdecznie zapraszam!!!
Witam.
Bardzo odbrze ogladalo sie te filmy. Delicatessen spory czas temu, Hotel Splendide kiedy ostatnio byl w TVP. Spodobal mi sie klimat ciemny, ale nie mroczny, odchylony w dziwnym kierunku, brzydki.
Czy sa jeszcze inne filmu z podobnym klimatem?
Pozdrawiam
fel
Ps. Nawet dosc blisko kojarzy mi sie Mroczne...
Nienawidze cenzury w kinie!!Wychodzę z zalożenia,że reżyser ma wlasną i niepowtarzalną wizję filmu,która jest najlepsza.Nie mam ochoty byc karmionym nędznymi ochlapami wersji pociętych na życzenie producentów,polityki wytwórni filmowych,stowarzyszeń pedalów albo rozhisteryzowanych mamusiek nadgrliwie troszczących sie o...
więcejHelo!! Polecam stronke www.horror.com.pl.... naprawde warta ogladniecia :) Moze macie jakies propozycje na najlepszy horror... POZDROWIONKA
Bardzo Was proszę, jeśli ktoś wie, to niech mi zdardzi, hehe :D Ten pierwszy z lewej:
http://www.mundocruel.com/noticias/ima/rocco_siffredi.jpg [www.mundocruel.com/noti ...]
Z góry wielkie dzięki.
Jakiego utworu (zależy mi na tytule lub nazwie zespołu) słuchali Xavier i Isabell w pokoju Isabell, gdzieś tak w pierwszej połowie filmu, gdy on jeszcze nie wiedział, że Isabell jest lesbijką?
nie moge sobie przypomniec nazwiska pewnej aktorki, pamietam tylko 2 filmy w jakich grala. dodam ze grala głowne role,jesli ktos kojarzy chociaz tytuły tych filmów niech napisze. pierwszy z nich opowiada o małzeżnstwie, ktore przemierza cala ameryke i morduje przypadkowych ludzi(w sumie chyba z 50), zawsze jednak...
Mam takie pytanie czy da sie otworzyc napisy w windows media player
poniewaz mam film a jest to Ulica 36 ktory chodzi mi tylko w wmp a w innych odtwarzaczach mi go nie czyta .Sadzilem ze jest z bledem ale w wmp mi go odtwarza Czy macie jakies pomysly z gory dzieki