Czy ktoś może mi powiedzić, gdzie można kupić ten film na DVD w Polsce? Przydałyby się także polskie litery ;). Dzięki! saint
Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał się Złotoskrzydły. Z tego co...
Czy ktos wie jaki tytuł nosi anime ktore raz na jakis czas emituje kanał Hyper ....? opowiada o chłopcu ktorego mama zgineła na wojnie i on opiekuje sie siostra :(( niech ktos mi pomoze!!!:(
Filmy, które was nastrajają pozytywnie, dzięki którym na chwikę zapominacie o problemach, napawają was optymistyczną energią?
Moje typy to zdecydowanie Ame Agaru - chyba najbardziej optymistyczny film jaki widziałem, cudowne dzieło i ostatnio sceariusz Akiry Kurosawy... oraz Dzikość Serca - coś w tym filmie drogi...
uwazam,ze cala trylogia ojca chrzestnego jest swietna(tylko trojka troche zostaje za wczesniejszymi w tyle...),ale niektorzy moga miec inne zdanie. co wolicie:czesc pierwsza,czy druga?
Kto mi podpowie tytuł filmu lub nazwisko słynnego francuskiego aktora. Chodzi o film z końca lat 90-tych, względnie początku 2000-nych. Akcja dzieje się we współczesnym Paryżu, w roli głównej występuje diabeł (lucyfer?), ubrany w czarny, elegancki surdut, który w miarę pobytu wśród ludzi staje się coraz bardziej...
Zgłaszam oficjalny protest przeciwko umieszczaniu na FW wśród ludzi filmu zbrodniarzy wojennych: Hitlera, Himmlera, Goebbelsa, Bormanna, Göringa, Stalina! jest to karygodne i uwłaczające nie tylko nam jako korzystającym z FW, ale przede wszystkim ofiarom ich potwornych zbrodni. Ludzie łapcie punkty na ludziach kina a...
więcejNiedawno obejrzałam film pacyfikator.Musze powiedziec ze jest to zupelnie cos innego niz sie spodziewalam.Zaskoczenie bylo oczywiscie pozytywne.Mam małe pytanko, moze ktos mi pomoze.Chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna dostac te starsze filmy z Vinem:) jak np Strays czy Multi-factial.Nigdzie ich nie ma a strasznie...
nudzą mnie filmy w których wszystko dobze sie kończy....np.zawsze ten ją uratuje i wezna ślub albo a w serialach typu straznik teksasu to juz wogule no masakra :) ....mile sie zaskoczyłam na ,smakoszu ' (ten główny bohater z wydłubanymi oczami na końcu) albo taki horror ,oni' to ją nakoncu te potwory zabiły ;-)...