Ostatnio nastała moda na "zaskakujące zakończenia" Właśnie obejrzałem przed chwila taki film, gdzie bohater tak naprawdę przegrywa! Zrobiła sie ciekawa sytuacja w kinematografii, że ludzie nie chcą widzieć juz dobrego zakończenia, a uwielbiaja "zaskakujące" złe. Ciekawe czy jest to objaw "przejedzenia się" takimi...
To skandal nie wiem jak to sie stało ale jeden z najlepszych polskich kostiumologow Anna Biedrzycka-Sheppard jest nie doceniona przez filmweb.pl. Nie dosc ze mozna ja znalesc pod dwoma roznymi hasłami (ANNA B.SHEPPARD I ANNA BIEDRZYCKA-SHEPPARD) to jeszcze nie ma wpisanych wszystkich filmow i nagrod (w tym dwoch...
Jakiś czas temu leciał w telewizji film. Nie pamiętam obsady w ogóle. Chodziło o to, że jeden facet - chyba prawnik- musił się zaopiekować swoją siostrą, która była chora na autyzm i do tej pory przebywała w jakimś ośrodku. Podjeli jakąś próbę leczenia -cośtam wszczepili jej do mózgu, że na jakiś czas stała się w miarę...
więcej
tak to prawda ten wielki siatkarz a zarazem fenomenalna osobowosc zgineła w wypadku samochodowym w Austrii , Pamiec pozostanie....
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*]
...wszystko to by przyciągnąć oko, wzbudzić pragnienia, pobudzić zmysły.. A ja jako studentka marketingu zamiast podziwiać ten talent robienia nas w "bambuko" wszędzie węszę podstęp ;) i zastanawiam się, czy my jesteśmy aż tak głupi czy to tylko wina firm które zatwierdzają taki chłam i wypuszczają na rynek jak np....
Opowiada o pewnym indianinie który bronił swego kawałka ziemi w małym miasteczku w USA... Było tego kilka częsci...Było sporo wybuchów i strzelania z lokalną mafią czy kimś w tym rodzaju... Tytuł to pamiętam że było Hawk ale czy Thunder to już nie pamiętam...może ktoś pomóc??? Acha był ten bohater cały czas...
obiecałam znajomym w sobotę(24.09.05.) maraton filmowy oczekują że wynajdę jakieś dobre filmy sensacyjne lub thillery, proszę o polecenie jakiegoś filmu godnego uwagi, z góry dziękuje!
Festiwal w Gdyni wygrał "KOMORNIK" Falka.
Bardziej rozpadającej się organizacji gali dawno nie widziałem! Tandeta nieziemska. Np. o co chodziło z Kawalerami Maltańskimi wręczającymi nagrodę Piwowskiemu???
Jak wg Was zapowiadają się filmy? - bo o kondycji polskiej kinematografii już nie chce mi się rozmawiać. Po...
Czy ktoś może wie kiedy - albo czy w ogóle - film wyjdzie na dvd? Bo przegapiłem go w kinie, a podobno jest dobry:(. Premiere miał dosyć dawno i dlatego się pytam.
Prosze o odpowiedź